סליחה על הבורות אבל אשמח לדעת

einat8

New member
סליחה על הבורות אבל אשמח לדעת

מה זה קוד פתוח למה אני שואלת שאלה זו מכוון שאני רואה הרבה תוכנות עם קוד פתוח ועל יד זה חינם מה זה אומר האם זה אומר שהדבר באמת בחינם אשמח לדעת עינת כי הפעלתי גירסה חדשה יותר של התוכנה של אופן אופיס ושם היה כתוב קוד פתוח ולא הבנתי ועל ידו חינם ????

einat8

New member
איך אני יכולה להחזיר את הורוד בעברית

חברים לא יודעת מה קרה אבל נעלם לי דף הורווד בעברית מהמחשב איך אני יכולה להחזיר אותו מתיקיית האופן אופיס על מה אני צריכה ללחוץ בבקשה עזרה דחופה ????

einat8

New member
מדוע אי אפשר לעשות היפר קישור בתוכנה שלכם

שלום רציתי להתריע על בעיה רצינית בתוכנה של אופן אופיס 3.0 אי אפשר לעשות היפר קישור לשום דבר אל לאינרטנט ולא למסמך רגיל איך אפשר לפתור את הבעיה אשמח אם משהו יעזור לי דבר שלא היה עד היום

נתנאל531

Well-known member
דווקא אפשר

'הכנסה' > 'היפר־קישור'. להגדרת קוד פתוח פני לוויקיפדיה, השאלה השניה לא ברורה.

einat8

New member
באקסל הוא נותן לי

אבל בורוד לא נותן את האפשרות הזו למה

עדיין לא ברור. האם

את מתכוונת שנעלם אייקון של מסמך כיתוב משולחן העבודה? אם כן, פעלי כך: התחל > כל התוכניות. אתרי את אופן אופיס. מקש ימני על מסמך כיתוב. שלח אל : שולחן עבודה.

einat8

New member
האיקיון קישור לא עובד בתוך מסמך הורוד

הייכן שיש את הצורה כמו משקפיים שזה קישור הוא נותן אומנם את הריבוע והכל אבל כשלוחצים לאחר הפעולה סימניה והיפר קישור לא קורא דרך בלחיצה על הכותרת לא מקבלת את המסמך

xslf

New member
איך בדיוק את מנסה להכניס?

תסתכלי בתמונה המצורפת- סמני את הטקסט, לכי לתפריט insert, בחרי hyperlink, ואז תפתח לך חלונית בה תוכלי לבחור איזה סוג קישור להכניס/את כתובת האתר

einat8

New member
לי זה כתוב בעברית

דרך הכנסה יש ציור של שני מתכות וכתוב עליו קישור וכשאני מכניסה אותו הוא לא עובד כמובן שאני משתמשת קודם כל בסמניה לפני לחיצת הקישור

xslf

New member
לאיפה בדיוק את מכניסה את הקישור?

תוכלי לצרף צילום מסך? (סימניה לא קשורה לזה- אבל כן צריך לסמן את הטקסט).

einat8

New member
אני שולחת לכם בהודעה חדשה תמונה להמחשה

הדבר מאוד מוזר לי כעד לפני ממש יום וחצי היה לי היפר קישור

למעלה