סליחה על הבורות... אבל יש לי שאלה

• פותח הנושא ET2k
  • פורסם בתאריך

ET2k

New member
סליחה על הבורות... אבל יש לי שאלה

קראתי לפני חודש בערך שסוני הצליחה לעצור בבית משפט חברה שתכננה ליצר ציפ לPS2 ... זו אותה החברה שמייצרת את המשיח? אם כן,אז כל הציפים שאתם מדברים עליהם הם כאלו שיוצרו לפני המשפט ?

game boy

New member
לא.

מדובר על ייצור מקביל ומחודש של העתק מדוייק של הצי´פ שהזכרת. שמו של הצי´פ הזה גם כן: "משיח",הוא מייוצר ע"י חברה מזרח אסיאתית,שם (כידוע) החוק לא כל-כך מעניין אותם. את הצי´פ הזה קשה מאד להשיג,והוא יקר מאדדדדדדד. אמיר

game boy

New member
כן כן .ל-Deadpool יש ה-מ-ו-ן

ניסיון עם ציפים של משיח
ממש המון. מה שכתוב באתרי האינטרנט לא תמיד בר- ביצוע במציאות. אני מכיר כמה שחיפשו,מצאו,שילמו-וקיבלו.... כינים קיבלו.

Deadpool

New member
לא אמיר

אין לי שום נסיון בהרכבה והתקנה כמוך אבל מקומות להזמין לא חסרים לי מאיפה שאתה מזמין אני גם יכול להזמין , אבל כדי לא לקלל לך אני לא אחלק לינקים רק אזכיר שמדובר באתר אנגלי , אני בטוח שעוד הרבה יודעים ושיהיה להם לבריאות.

Deadpool

New member
לקלקל

והוזמנה מהאתר הספיציפי הנ"ל כבר סחורה שהתקבלה לא על ידי כמובן , אתה כבר כנראה יודע

רונן ס

New member
מה דעתך לשתף את כולנו במידע הסודי?

תוכל לתת כתובת לאתר? אין לך מה לדאוג, לא נראה לי שאמיר דואג... חוץ מזה ידידי, אתה שוכח דבר אחד חשוב מאוד- ההתקנה. לא הייתי מעיז להתעסק עם המכשיר שלי. בשביל זה צריך ידיים מיומנות. מה גם שאם דפקת את המכשיר אתה בבעיה בניגוד להתקנה במעבדה בה אני מניח שאתה מקבל אחריות על ה"טיפול". רונן

Deadpool

New member
תראה

אני לא מתערב בענינים של אמיר אני רק מנסה להפריך את טענותיו , שהם דרך אגב לא נכונות ולי אגב אין שום כוונה להזמין ולבטח לא להרכיב ולהתעסק בזה בעצמי את זה אני משאיר לבעלי מקצוע ,

game boy

New member
דודי-שים לב.

יש לי חדשות בשבילך: באם הייתי צריך להזמין מאתרים באינטרנט ציוד ספציפי זה או אחר,אז המצב שלי היה בכי-רע...(ולא אוסיף יותר,והמבין יבין). אינני יודע מאיפה אתה שואב את המידע שלך,אבל הצעתי לך היא לחזור למקורות שלך ,ולבדוק טוב טוב את אמינותם. אמיר

Deadpool

New member
המקורות שלי אמינים

ואין לי צורך להיכנס לפרטים , ולא לויכוחים כשתרצה שאני אוכיח לך משהו , אשמח להתערב איתך

game boy

New member
בבקשה -רונן.

כתובת של אתר שנחשב אמין. שים לב ל"אותיות הקטנות"
התקנה...נעימה
אמיר

רונן ס

New member
תודה אמיר../images/Emo6.gif

אני משאיר את ההתקנה למישהו שיודע להחזיק מלחם

ET2k

New member
מכל זה אני יצאתי מבולבל...

אז "משיח " זה בעצם סוג ולא שם של חברה מסוימת? או שחברה אחת העתיקה את השם מהשניה? דרך אגב, אין לי כוונה לקנות PS2 אני סתם מתעניין. אבל יש דבר אחד שכן מעצבן אותי, הבעיה שלנו בארץ, אנשי הPAL לשחק משחקים ב50 MHZ.... למרות שעם ציפים אפשר לעלות משחקים אמריקאים גם. יש אתר על זה, אני לא זוכר תכתובת

ET2k

New member
הכוונה כמובן לשם ספציפי של ציפ

לא שם החברה

למעלה