סליחה על הבורות אבל צריך עזרה ברכישה מאיביי

עקרבוש

New member
סליחה על הבורות אבל צריך עזרה ברכישה מאיביי

שלום לכם כל הנושא של הרכישה מאיביי חדש לי והייתי מעוניין לרכוש דרכם מוצר מסויים שעולה בסה"כ 39 דולר כולל המשלוח.. ואני לא כל כך רוצה לפתוח חשבונות ולהסתבך סתם .. בכל אופן השאלה שלי היא אם יש איזה חברה ישראליתאו אנשים פרטיים כאן בארצנו הקטנטונת שעושה את השרות הזה..בתשלום סימלי כמובן ואני פשוט אוכל דרכם להזמין את מה שרציתי מאיביי.. בתודה מראש דניאל

קשה לי להאמין

שאדם פרטי יסכים לזה..סתם בלגן לנסוע למכס, ואם המוצר מגיע לא כמו שרצית ועוד הרבה בעיות.. לגבי חברות שעושות את זה לדעתי קיים משהו כזה, אני אנסה לחפש.

עקרבוש

New member
דיברתי איתם כרגע ואין להם שירות כזה

אולי יש לעוד מישהו המלצה כיצד אני יכול להזמין מוצר פעוט מאיביי דרך חברה או בנאדם פרטי?? תודה לעוזרים

עקרבוש

New member
יותר מדי בלאגן בשביל מוצר שעולה סה"כ 39 דולר

אני צריך סה"כ משהו ספציפי שעולה 39 דולר כולל המשלוח..ואני לא קונה שם בד"כ או מתכונן להמשיך לקנות. והבעיה שיש לי ישרכארט רגיל והבנתי שצריך ישרכארט בינלאומי בשביל לפתוח חשבון בפייאפל.. זה בעצם למה אני רוצה לקנות דרך מישהו פרטי או חברה אם הייתי יכול לקנות דרך הישרכארט שלי אז הייתי עושה את זה

עקרבוש

New member
צירפתי הסבר ולינק

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270110716948&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores&refitem=270097327804&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget יש לי פשוט מכשיר נוקיה N91 שהוא די נדיר בארץ והפאנל שלו זה ממתכת יחודית. והפכתי את הארץ ולא מצאתי להשיג אותה לקניה.. ובאיביי רק מצאתי את זה לצערי והשאר כבר ידוע....

goolgol

New member
בקשר למי שהשיב שצריך ללכת למכס

כל מוצר שנמכר באיביי צריך ללכת למכס לשחרר?או שמדובר במספר מוצרים מסוים

תגובה

1) המחיר הוא 42.98 פאונד אנגלי- סביב 344 ש"ח כולל משלוח 2) אין לי מושג לגבי מכס אם יש וכמה, ויהיה לי קצת קשה לסמוך על בדיקה שלך בנושא לאור העובדה שאתה לא מבדיל בין דולר, אירו ופאונד. כמו שאמרתי קודם, אם אתה ממש רוצה את המוצר, תצטרך למצוא דרך לפתוח חשבון PP וחשבון איביי ולרכוש אותו בעצמו...שים לב שהמחיר של המוצר יותר מהוכפל במהלך הדיון: 39$ ל- 43£ (156 ש"ח לעומת 344 ש"ח), לשיקולך...

ווטרס

New member
אתה לא מבין, הוא עובד בשיטת מצליח.

הוא ישלם לבריטי בדולרים את אותו 'המספר' שהוא אמור לשלם בפאונדים. זה קורה לי הרבה, רק להפך.. (משלמים לי 40 יורו במקום 40 דולר).

עקרבוש

New member
תגובה

זוהי הסיבה מדוע ביקשתי את עזרתכם בנושא.. ונכון בין אירו לפאונד אני לא כל כך מבדיל אתה צודק מיכוון שכלל לא התעסקתי עם הכספים הללו אלא רק דולרים ולכן התבלבלתי. אבל ללא שום קשר אני מודה לכם מאוד בכל אופן על העזרה..אבל הסתדרתי מתברר שחבר שלי מרבה לקנות שם אז אני מזמין את זה דרכו כבר

למעלה