סליחה על הבורות אבל....

nicky narkis

New member
סליחה על הבורות אבל....

יש לי כמה שאלות: 1. דוגט הוא השותף שצירפו לסקאלי בעונות האחרונות? 2. אם לא, מי זה היה? ומי הוא דוגט? 3. היה משהו בין סקאלי לבין השותף השני? באיזה פרק הם נפגשו לראשונה? תודה לעונים!

o c e a n

New member
אז ככה:

1. דוגט נשלח לחפש אחר מאלדר שנעלם בסוף העונה השביעית לאחר מכן הוא צורף לסקאלי בתיקי האיקס 2. לא היה בינהם כלום אבל לפי דעתי הוא היה מאוהב קצת בסקאלי אבל כשמאלדר חזר הוא פינה מקום הוא הבין שאין לו סיכוי להתחרות. 3. הם נפגשו לראשונה בפרק הראשון בעונה השמינית

nicky narkis

New member
תודה, אבל יש עוד שאלות...

מה סקאלי חשבה עליו? איך היא הגיבה כשצירפו אותו אליה? לדעתך הפרקים האלו יגיעו לaxn?

Ice Age

New member
==>

המפגש הראשון בין סקאלי לדוגט היה קריר, ובתחילת העבודה שלה איתו היא לא סמכה עליו. במשך הזמן היא למדה לתת בו אמון, והם התקרבו, אם כי לא בצורה רומנטית. מבחינה זו דוגט דווקא פיתח קשר עם מוניקה רייס, וזה הודגש (חזק מדי לטעמי) בעונה התשיעית.

o c e a n

New member
אני אוסיף ואומר

שסקאלי די סלדה מדוגט בהתחלה כי היא הייתה בטוחה שהוא נשלח להגן עליה שהוא לא באמת רוצה למצוא את מאלדר והכי חשוב היא האמינה כי הוא מקשה עליה ומעכב אותה בכוונה כמובן שלאט לאט היא הבינה שזה לא נכון הוא באמת רצה למצוא את מאלדר (וכמו שאמרתי לפי דעתי זה היה כי הוא אהב אותה הוא רצה להחזיר לה את מאלדר) בכל אופן אף אחד לא יודע אם העונה הזאת תגיע ל AXN כי כרגע הם רכשו עד העונה השלישית.... אבל מי יודע אולי הם יפתיעו...

X files Girl

New member
מה הפרק ש-

מאלדר וסקאלי מגלים שהם חולים אחד על השני? נשיקה ראשונה? משוה? איזה עונה? שם? אני רוצה להוריד!

o c e a n

New member
אין ממש רגע שבו הם מגלים

את אהבתם אחד לשני זה משהו שהתפתח הנשיקה הראשונה שלהם הייתה בפרק מיליניום (אם אפשר בכלל לקרא לזה נשיקה) הם התנשקו בדיוק בשתיים עשרה בלילה בסילבסטר אבל בעקרון אין רגע מסויים שבו יודעים 'זהו פה הם מאוהבים' יש המון קטעים המון פרשנויות הכל זה לשיקול דעתך

למעלה