סליחה על הבורות- גנאש, מה זה?

hilayos

New member
סליחה על הבורות- גנאש, מה זה?

האם יש סוגים שונים? טיפים?
 

net the jet

New member
קרם של שמנת מעורבבת עם שוקולד...

מחממים שמנת מתוקה, ומוסיפים לה ממש לפני הרתיחה שוקולד ( יחס של 1:1...ז"א שמנת ל 200-250 גר שוקולד )...מערבבים להמסה ומצננים. אפשר לקרר ללילה ולהקציף לקרם מוקצף או לצפות ללא הקצפה. ניתן להכין מכל שוקולד ( מריר\חלב\לבן.. )
 

hilayos

New member
כמה צריך לעוגה בתבנית 24?

שמנת אחת ו 250 שוקולד או מספיק פחות? כדאי להקציף או לא - לפני הצמדת בצק סוכר לעוגה? תודה בכל אופן
 

net the jet

New member
אני מכינה גנשא מ שמנת ו 200 גר

שוקולד ( לא 250..)סתם קמצנית
....יוצא קצת פחות סמיך... אני לא מקציפה לציפוי עוגה כי אוהבת שכבה דקה, ונשאר לי תמיד-שומרת במקרר אפילו שבוע, אפשר גם להקפיא. לדעתי ישאר לך חצי כמות אחרי ציפוי של עוגה 24.
 
למעלה