סליחה על הבורות....

little beetle

New member
סליחה על הבורות....../images/Emo15.gif

היום שמעתי את קרייזי דיאמונד בפעם המיליון, העברתי לקומפרטבלי נאמב כשאני מחפשת את בריד', כי ממש התגעגעתי לשיר הזה, ופתאום הבנתי: אין לי שמץ של מושג מאיפה השם הזה של הלהקה האדירה הזאת.... אז השאלה בטח נשמעת לכם דפוקה אבל.. אם לא מפריע לכם אשמח קבל תשובה:))))) תודה רבה!

אמממ.טוב, אז ככה...

קודם כל..ברוכה הבאה
יש כיבוד קל בצד..וגם שתיה חמה\קרה איך שבא לך..
אז תהני
ושנית כל..השאלה לא דפוקה.. כל אחד ומה שהוא יודע.. גם אני לא ידעתי את זה תמיד (?!) טוב, אז בעיקרון סיד הוא זה שנתן ללהקה את השם הזה, על שמם של שני נגני בלוז..אבל למה אני מבלבלת לך בשכל.. אם תכנסי למאמר ה מ צ ו י י ן בפלוידזאורוס (ראי קישור) תמצאי את הציטוט הבא שם: ...היה זה בארט, מנהיג הלהקה הצעירה, שנתן לה את השם 'פינק פלויד' על שם שני מוסיקאי בלוז שהעריץ: פינק אנדרסון ופלויד קאונסל. בהמשך דרכו קרא גם לשני החתולים שלו 'פינק' ו'פלויד'... אממ..זהו, נכון? אני מקווה שעניתי לך על השאלה ואת מוזמנת להשאר פה איתנו [למרות שאין פה אפ'חד כרגע..
] ליל מנוחה

אמממ.טוב, אז ככה...

קודם כל..ברוכה הבאה
יש כיבוד קל בצד..וגם שתיה חמה\קרה איך שבא לך..
אז תהני
ושנית כל..השאלה לא דפוקה.. כל אחד ומה שהוא יודע.. גם אני לא ידעתי את זה תמיד (?!) טוב, אז בעיקרון סיד הוא זה שנתן ללהקה את השם הזה, על שמם של שני נגני בלוז..אבל למה אני מבלבלת לך בשכל.. אם תכנסי למאמר ה מ צ ו י י ן בפלוידזאורוס (ראי קישור) תמצאי את הציטוט הבא שם: ...היה זה בארט, מנהיג הלהקה הצעירה, שנתן לה את השם 'פינק פלויד' על שם שני מוסיקאי בלוז שהעריץ: פינק אנדרסון ופלויד קאונסל. בהמשך דרכו קרא גם לשני החתולים שלו 'פינק' ו'פלויד'... אממ..זהו, נכון? אני מקווה שעניתי לך על השאלה ואת מוזמנת להשאר פה איתנו [למרות שאין פה אפ'חד כרגע..
] ליל מנוחה

little beetle

New member
:))))))))

תודה רבה על קבלת הפנים:) נהייתי רעבה... בכל מקרה ערב טוב :)

למעלה