סליחה על הבורות

SHAPEN

New member
סליחה על הבורות

אני מעוניין להתחיל לסחור במט"ח ויש לי שאלה: האם יש תוכנת מסחר בחינם שלא אצטרך לשלם עמלות בכל עסקה? תודה

תָּמִיר

New member
סלחנו..

כל תוכנות המסחר במטח ניתנות בחינם. אבל זו צריכה להיות דאגתך הכי קטנה. עצה - קח תוכנת דמו, ותתאמן איתה לי זה לקח קצת יותר משנתיים) עד שתוכל להכפיל את הסכום שאיתו התחלת. (ואת זה תעשה לפחות פעמיים כדי לוודא שלא יצא לך בפוקס..) עד אז אין לך מה לשים כסף אמיתי ! תוכנת דמו אתה יכול לקבל מאתר של כמעט כל חברה. בהצלחה, תָּמִיר

SHAPEN

New member
תודה על התשובה......אני יודע שתוכנת המסחר היא

בחינם אבל זה בד"כ בגלל שאותה החברה גובה עמלה על כל פעולה. האם ניתן לסחור ללא עמלות??

SHAPEN

New member
אוקיי סבבה.....איזה חברה לפי נסיונכם

לוקחת פחות עמלות??

תָּמִיר

New member
אלו לא עמלות..

אלו לא עמלות במובן הרגיל, אלא ההפרש שבין שער הקניה (הגבוה) לשער המכירה (הנמוך) הקרוי בלע"ז 'סְפּרָד' כדאי לך להזהר מחברות המציעות לך 'סְפּרָד' נמוך בצורה מהותית. אפשר לדמות זאת לגנב שבא לשכונה ומציע לשכפל את מפתחות הדיירים 'בחינם'. (כמובן שאינך יודע בשלב זה שהוא גנב, אבל מי שיתפתה לו, יגלה זאת במהרה) אז נסה לראות קצת מעבר לרצונך לקבל משהו בזול או בחינם והַשׂכַּל להבין.. על 'מתנות' כאלה משלמים ביוקר. מציע לך לדפדף בפורום פה, ובעוד פורומים בנושא פורקס (חפש בגוגל) וקרא על מה שקרה לאנשים אחרים (למד מנסיון של אחרים). יש לך הרבה מה ללמוד, תתחיל מלדעת לסחור (בדמו) כיצד לבחור ברוקר, זו תורה למתקדמים ואתה מתחיל ידידי, מתחיל מאוד. תָּמִיר

matanbil

New member
מסייג את תמיר קצת

יש חברות שמציעות spread קבוע תיזהר מהן, זה בכלל עושה שוק שסוחר בינו לבין עצמו ויש לו אינטרס שתפסיד לעומת זאת, יש חברות שמתפקדות כECN ושולחות את הוראותיך לשוק הפורקס העולמי שם תראה פערי קונים-מוכרים הרבה יותר קטנים והרבה יותר גדולים, תלוי בזמן יש חברות שמוסיפות את העמלה שלהן לspread ויש כאלה שלוקחות עמלה בנפרד אפשר לראות את זה בדמו

kotller

New member
ספר לי בבקשה

איזו חברה נותנת לך להתאמן שנתיים בדמו? גם אני רוצה לנסות בדרך כלל נותנים לך חודש להתאמן בדמו ואז אם אתה רוצה להמשיך אתה צריך לשים כסף אמיתי.

matanbil

New member
תתרחק מהם כמו מאש!

פורקס פלייס האבא של הרמאים גו פורקס מאפשרים גם קולמקס

EURUSD22

New member
אני אישית מרוצה מ FXCM

ודבר נוסף - כמו שכתבו לך כאן - אל תתעצל להקדיש הרבה זמן ללמוד את הנושא. אל תתחיל לסחור בכסף אמיתי לפני שסחרת בדמו תקופה ממושכת. ואל תתחיל לסחור במינוף של יותר מ 1:1 לפני שהצלחת להרוויח יפה.

ferrytale

New member
../images/Emo245.gif כנס וקרא..

כל עוד אתה רק מתאמן, זה לא משנה איפה יהיה לך חשבון. לצורך העניין, כנס לאתר של מטה טריידר העולמית (METATRADER) ותוריד ישירות משם את התוכנה, תשתמש בציטוטים שלהם.. תתאמן עליה גם אם תפתח חשבון חדש בכל חודש. זה לא משנה המטרה היא ללמוד לסחור ולא להסתכל על הרווח. תסגל לעצמך שיטת עבודה. אחר כך, כשתרגיש מיומן מספיק לפתוח חשבון, תפתח חשבון מיני מקרו, עם 100$ ותסחור במינוף מינימלי של 0.01, תעבוד על סנטים ודולרים בודדים ברווח ובהפסד שלך. את החשבון הז אתה יכול לפתוח אצל כל עושי השוק שבעולם כי זה לא משנה. אתה הולך להתנסות ולראות איך זה לעבוד עם כסף אמיתי. אף אחד לא ישחק איתך בכסף קטן. כשתגיע לשלב של חשבון רציני יותר, תפתח באחת העולמיות והגדולות יותר. מה שצריך לעניין אותך בפתחת החשבון זה בעיקר עניין התשלומים, משיכות הכסף.. יש חברות שמעבירות תוך 24 שעות ויש שמעבירות תוך 14 ימי עסקים.. בקיצור, כל זה עוד רחוק מידי.. תתחיל לסחור אחר כך תחשוב על ברוקרים וספרדים..

ferrytale

New member
מכל ה../images/Emo23.gif

כל שאלה בנושא, עזרה או מה שלא יהיה, אתנ מוזמן לשאול כאן.. הכי חשוב, אל תמהר.

למעלה