סליחה על הבורות....

t@gel

New member
סליחה על הבורות....

אז יש לי אינקרייד מייל אוקיי? זו התוכנה הצבעונית הזו לשליחת מיילים, ואני מקבלת מיילים מצויין... הבעיה שלי היא שאני שולחת מיילים, אז האותיות עייפות ולא כותבת לי כלום אלא אחרי כמה דקות, וזה תוקע את המחשב... לצורך העיניין, יש לי פנטיום 800 ו-adsl ואצל כל החברים שלי האינקרייד מייל עובד מצויין... יכול להיות שזה משהו נגדי אישית? תודה תגל, מנהלת פורום אומללה, מפוצצת במיילים ולא עונה

eYaL

New member
מממ...

חבל שלא ציינת כמה זיכרון יש למחשב.. כי לדעתי זה בא משם התופעה הזו נמצאת גם בתוכנות של אופיס,כמו WORD למשל. זה קורה כשאין מספיק זיכרון ,או שיש ברמה מאוד רגישה חוץ מזה..מה את עושה בפורום בשעה כזו?? לא מפחיד להסתובב פה? :) eYaL

t@gel

New member
אוף

אז עכשיו הולכים לקנות זיכרון... אני אחפש זיכרון מתוק.. תודה

Blade

New member
טוף...

כמה את מקטרת שתהיי בריאה.... אוקיי.. דבר ראשון, מהירות שליחת המידע בADSL כיום היא הרבה יותר איטית ממהירות ההורדה. 8KBS שליחה. 100-200 KBS הורדה. זה אומר שכשאת שולחת מהמחשב מידע, זה יהיה הרבה הרבה יותר לאט. דבר שני. יש בעיה ידועה בADSL ברגע שגודל הפאקט של הIP שלך גדול. אז אי אפשר לשלוח מיילים עם ATTACHMENTS. את גודל הפאקט של הIP אפשר לשנות מתוך המאפיינים של המתאם רשת (DIAL UP ADAPTER) בלשונית של ``מתקדם``. זה נמצא בתוך ``רשת`` בלוח הבקרה שלך. תשני אותו לSMALL. את תצטרכי את הדיסק התקנה של ווינדוס בהישג יד... מאחר ויכול להיות שהמערכת תבקש אותו.

t@gel

New member
לא יותר פשוט היה נשמתי

לא היית שולח אותי לחפש מחט בערימת שחת? כאילו... מה נסגר איתך חומץ? מה לי ולעיניינים האלו? רוצה את המחשב שלי במתנה... קח תתעלל בו חופשי אני הרמתי ידיים... }{ אבל תודה בכל מקרה

למעלה