סליחה על ההודעה החדשה...

סליחה על ההודעה החדשה...

אבל בפורום בנות נועו´ש שהיא שמה גם, עשתה שירשור של דברים מטורפים. זאת אומרת-דברים שאנחנו המצאנו. אז בכל אופן כתבתי סיפור כזה מצחיק ושמה לא הבינו את הקטע אז אול כאן יבינו...
תגובות! אז הנה:
טוב אז אני כהרגלי קמתי בבוקר צחצחתי שיינים, ואמרתי בוקר טוב לכולם. ירדתי למטה וחיכיתי ללימוזינה שתבוא. הגיעה הלימוזינה נכנסתי ואמרתי בוקר טוב לאשלי ומרי-קייט. הן אמרו לי גם בוקר טוב, ושאני נראת מאוד טוב היום, אז אמרתי להן "בכל יום". ואז הסתכלתי עליהן ואמרתי להן "אממ...לא הסתדר לכן היום השיער נכון" הן היו נ-ב-ו-כ-ו-ת! אחר כך הלכתי לצלם סרט, ביחד איתן, ובשביל להגיע למקום כלשהו שהיינו צריכות לצלם את הסרט, היינו צריכות לטוס במסוק כזה. אז אשלי ומרי-קייט חיכו שם שנים בשמש ואני הלכתי לסדר את השיער ואת האיפור. ביינתיים המסוק הגיע ואשלי רצה ואמרה לי לבוא אז הייתי בטוחה שהיא עובדת עליי, גם כן זאתי, מה היא לא תעשה בשביל קצת לגעת בסלברטיז כמוני. ואז היא הלכה וכשיצאתי ראיתי את המסוק עולה, אז נתתי קפיצה ע-נ-ק-י-ת לתוך המסוק. והגעתי אליו. הבעייה הייתה ש...הארנק שלי נפל!!!! אוי מי גוד! כל האיפור כל הבשמים! ארנק של ג´וצה הלך! אני הייתי מבואסת ואז, הסתכלתי אחורה וראיתי מצנח! ואתם יודעים מה עשיתי...חייכתי בערמומיות, לקחתי אותו וקפצתי! נחתתי על אונייה של שודדי ים. הם התקרבו אליי במבט מפחיד, ואפילו, היו להם שתי עינים! ואז, בתוך הכיס שלי, מצאתי ליפ גלוס בטעם תות! ואז הקרבתי את זה אליהם, והריח של התות שיגע אותם, הם נכנעו! כשהאונייה הגיעה לחוף, נסעתי ברכבת...אבל...לא היה לי כסף..אז עליתי על הגג שלה וככה נסעתי כל הדרך (שונאת מנהרות!). הגעתי למקום שממנו יצאנו. ו...מצאתי את הארנק! יש! חזרתי הבייתה, ואמא שלי אמרה לי: "שמעתי שנאבד לך ארנק הגוצ´י, אז הסתובבתי שעות וקניתי לך אותו עם בדיוק כל הדברים שהיו בפנים, שמחה? רציתי לעשות לך הפתעה!" ואז אני נשארתי עם פה פאור. זהו די אנד
איך היה, היה קצת (הרבה) ארוך. לא נורא, מי שהגיע עד לכאן...מקבל...
כי הוא ממש אוהב לקרוא כנראה...תגיבו פליז...תכף אני אשרשר משהו שבאמת קרה לי...ביי

למעלה