סליחה על ההודעה החדשה

סליחה על ההודעה החדשה

אבל שמעו אנשים לא אמרתם שסאן אוף דורק באים לארץ באפריל? אז יש תאריך מדויק או משו?כי אם הם בטוח באים באפריל לארץ אז צריך להתחיל בקרוב מכירת כרטיסים.....

אם אני לא טועה..

מישהי אמרה פה שלא הספיקו לתכנן עוד את הכל וזה נדחה ליולי.. :/

כן... ../images/Emo10.gif

שהודיעו על ההופעה של קלי קלארקסון כתבתי שקלי קלארקסון זה קצת אחרי היומולדת שלי וסוד גם יהיו ואלה פשוט מתנות מושלמות ליומולדת! אבל אז אז ורד, שאירגנה את כל העצומה, הגיבה לי וכתבה שהם באים רק בקיץ.. כנראה ביולי.. איזה באסה..

just jenny

New member
../images/Emo205.gifיותר טוב...

אחרי הבגרויות והכל

מסכניםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!

מהקור של לונדון
לבוא לקיץ בישראל
?!?!?! אני ממש מרחמת עליהםםםם!!

m i c k e y 15

New member
נצל''ש ראיתם

אתמול זה היה נראה לי את היומן של פייטסטאר?? ב MTV2?? איזה חמוד צ'ארלייייי

מתי היה?!?! באיזה שעה?

אם בערב.. כנראה או שאכלתי.. או שלמדתי למבחן בהיסטוריה :/

מה?!?!?

לא ידעתי שהם יבואו לארץ!!! ווווואאאיייי!!!!! איזה כיף!!! חלום שמתגשם...
איזה כיף איזה כיף! והם בטוח באים?

ההווו!!! האא!!! יווו!!!

איזו התרגשות! איזה אושר!
איך לא ידעתי על זה קודם? ואיך גרמתם להם בכלל לבוא לארץ? ספרי לי ספרי לי

וואי.. זה כבר ממזמן.. חח

כבר מלפני שלושה חודשים.. מישהי בשם שני [הא! לא התבלבתי עכשיו] יצרה קשר עם המנהל של SOD ועזר לה ליצור עצומה כזאתי שיש גם לעוד כמה אנשים בכל העולם.. הראשון שמגיע ל-1000 רשומים סוד מגיעים אליו לארץ.. [צרפת, ברזיל, גרמניה וכו'] ואנחנו הגענו ראשונים! אז בתחילת ינואר המנהל שלהם הודיע לנו שהם יגיעו לישראל והוא יתחיל לקדם את זה עם מפיקים מהארץ.. בקיצור עוד חודש בערך מגיע הדיסק שלהם לארץ ועדיין לא בטוח מתי הם יבואו להופיע. לעוד פרטים דפדפי לך בעמודי הפורום עד שתגיעי לסוף חודש דצמבר - תחילת ינואר. הכל כתוב שם.

וואי זה ממש מרגש חח../images/Emo9.gif

אני אבדוק. אני לא מאמינה, דווקא מכל הארצות הגדולות האלה אנחנו הספקנו קודם?! לא ידעתי שיש להם כל כך הרבה מעריצים בארץ. אני שמחה שיש להם!

חח לא ניראה לי שיש להם כל-כך הרבה..

כמעט בטוח שאין בארץ 1000.. או לפחות לא היו שהתחלנו את העצומה. היו הרבה שנרשמו כמה פעמים.. :/ ועדיין יש כאלה חדשים שכן ממשיכים להירשם.

אוי, אז זה לא כל כך טוב...

מה אם לא יהיו מספיק כאלה שירשמו והם לא יבואו? אוף, הלוואי שזה יקרה יותר בקרוב

כבר נרשמנו מספיק :)

ועוד ממשיכים להירשם. וגם אנחנו מגיבים שם ומנסים שיהיה שם כמה שיותר פעיל כדי שהם יראו שאנחנו עוד קיימים.. חחחח זה כמעט בטוח שהם באים, רק צריך שבארץ יאשרו את זה.

למעלה