סליחה על ההיעלמות...

מתוקית.

New member
סליחה על ההיעלמות...

למי שזוכר אני ג'ול אמא של ספיר בת ה15 שעברה כמה ניתוחים CLUB-FOOT בשני הרגליים ועודדתי אתכם שהיא קופצת מרקדת ועושה הכל כאילו לא קרה כלום... זוכרים..? סליחה שנעלמתי מהנט זה קורה גם, בינתיים הספקתי ללדת את מיקה בריאה ושלמה וללא בעיות קלאב פוט כזכור לכם הבדיקה העלתה שהכל בסדר ואכן כך. שולחת לכם תמונות של ספיר הגדולה יאן הקטנטן ומיקה הקטנטונת נ.ב. השבוע תגיע המצלמה החדשה אז בקרוב אשלח סוף סוף תמונות של הרגליים של ספירוש היום שבוע טוב לכולם ג'ול

היי, כנראה שהספקתי לשכוח...

מהתחלה: ספרי לי עלייך ועל הילדים המתוקים האלה... מי הגדולה?, למי מהילדים יש קלאב פוט, לגדולה לא?, מה עם שני הילדים הבאים?, למיקה אין קלאב פוט?, מיקה היא הקטנה? שבוע טוב אורית

מתוקית.

New member
היי אורית שבוע טוב

אז ככה שמי ג'ול אני בת 39 אוטוטו יש לי בת - ספיר בת ה15 שנולדה עם CLUB-FOOT קשה בשניי הרגליים היא גובסה מהיום שנולדה הייתה עם הדניס בראון בגיל 7 חודשים עברה 3 ניתוחים שונים בשניי הרגליים אלו היו הניתוחים הראשונים שלה כדיי לא לפגוע בלוחיות הגדילה ,לאחר מכן גובסה ולסרוגין שוב הדניס בראון בגיל שנתיים וחצי עברה עוד 4 ניתוחים 2 בכל רגל ולאחר הניתוחים שוב גובסה ,כיום ספירוש בת 15 רצה רוקדת מקפצת משתוללת מי שלא רואה את הצלקות לא מבחין כלל שהייתה לה בעייה כלל,כיום הצלקות מפריעות לה לפעמים בנעליים מסויימות אבל היא מאוד רוצה בעתיד לעשות ניתוחים קוסמטיים כדיי להעלים או לפחות לטשטש אותן וזה היא יכולה רק לאחר שתסיים לצמוח.היא ילדתי מנישואים ראשוניים. שניי ילדיי יאן בן השנה ותשעה חודשים ומיקה בת הארבעה חודשים נולדו ללא קלאב פוט למזלי ,בשניהם עשיתי סקירה מיוחדת לגילוי מומים מוקדמים ברגליים ,זו הייתה סקירה רק כדי לדעת לא כדיי להפסיק הריון אני לא דתייה אך מאמינה שכל ילד הוא עולם שלם ולכן גם אם חלילה היו מוצאים בעייה מהסוג הזה הייתי משאירה הריון וזה לגבי העתיד אם אכנס שוב להריון. לעוד שאלות אשמח תמיד רק אומר שספיר טופלה בתל השומר אצל ד"ר אהרון צ'צ'יק רופא בחסד עליון גם אפרת האחות שעבדה בצמוד לו הם פשוט מלאכים בלבן יחס אנושי חם עם כל התוספות, אין לי מושג אם הוא או היא עדיין שם באורטופדיה אבל לי הם היו מלאכים לספיר יותר נכון. נכון שזה קשה הטיפולים הביקורים הרבים במרפאות הניתוחים האי נוחות של הילדים ועוד מה שחשוב זה שזה עובר ולאלו שיש תינוקות שעוברים או יעברו את המסלול הזה יש נחמה .הם לא יזכרו מאומה מזה ,לנו הטראומה . וסופו של עניין שהם ירוצו ישתוללו ויעשו הכל רגיל איזה כיף זה תודו. האי נוחות מהגבסים והמכשירים היא לתקופות קצרות מאוד הקטנים האלו סתגלנים זה מה שהם מכירים מרגע לידתם,ספיר למדה לזחול עם גבסים על הרגליים עד ממש קרוב לירכיים, היא התחילה ללכת עם גבסיי הליכה כשהיה אפשרי והיום רואים אותה בתמונה..? נסיכה אמיתית טוב זה גם אז ואולי אני משוחדת אבל זו נסיכתי. לילה קסם לכולם ושבוע טוב ג'ול

ברוכה השבה ומזל טוב

מקווים שתשארי אתנו. אני משוכנעת שבתור אמא לילדה גדולה שעברה ניתוחים את למודת נסיון ויש ביכולתך לתת תקווה למי שעובר את דרך החתחתים הזו. כמו רפי וגוון - תיווספי לאור שבקצה המנהרה. אורנית

למעלה