נוריתואביCARRY
New member
סליחה על ההעדרות הממושכת
פשוט מה שקרה זה שחברה טובה שלי ילדה בשעה טובה אחרי 3 ילדים והייתי לעזר לצידה ככה שכל שעות הבוקר עד 4 בצהריים אני אצלה ואחר כך עד הערב אני עים הנסיכות שלי בין לבין נושמים אבל נהנים ובנוסך לכך כמובן שהייתי חייבת לחפש לסוזן-לי טראפיסטיות אחת לריפוי בעיסוק והשנייה לטרפייה פיזיולוגית אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית אבל פה זה נקרא פיזיקל-טארפי והשנייה נקראת אוקופשונאל-טראפי והיו לי כמובן משהו כמו בלי הגזמה כמו ,,,, 80 עמודים בכל חוברת של כל טראפיסטיות שהן מורשות על ידי המשרד- חינוך BOARD OF ED ובכל עמוד 8 טראפיסיות א אז את החשבון אני משאירה לכן
80 כפול 8 כפול 2 וכמובן לכי להתקשר לכל אחת ולהשאיר מליון הודעות ולראות מי עדיין לא מלאה ומי כן בקיצור טלאות הדרך העיקר ושורה תחתונה שמצאתי והיא תצטרך להפסיד 3 פעמים בשבוע כמה שעות גן-חובה פעמיים בבוקר אני ארקח אותה למכון הזה ופעם אחת בצהריים אז גם אים אני רוצה למצוא עבודה זה יהיה צריך להיות משהו גמיש במיוחד כמובן טוב , ולעינייננו העיקר שאני פה בין לבין לעיתים רחוקות יותר יוצא לי לפתוח ולקרוא מה קורה ואני שמחה שכולן לשם שינוי כבר בקו הבריאות ושריתוש ילדה ילד מדהים ובקיצור שהכל טוב לאחר תקופה מעצבנת לכולן נשיקות וחיבוקים שבוע טוב ומבורך לכולנו נורית
פשוט מה שקרה זה שחברה טובה שלי ילדה בשעה טובה אחרי 3 ילדים והייתי לעזר לצידה ככה שכל שעות הבוקר עד 4 בצהריים אני אצלה ואחר כך עד הערב אני עים הנסיכות שלי בין לבין נושמים אבל נהנים ובנוסך לכך כמובן שהייתי חייבת לחפש לסוזן-לי טראפיסטיות אחת לריפוי בעיסוק והשנייה לטרפייה פיזיולוגית אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית אבל פה זה נקרא פיזיקל-טארפי והשנייה נקראת אוקופשונאל-טראפי והיו לי כמובן משהו כמו בלי הגזמה כמו ,,,, 80 עמודים בכל חוברת של כל טראפיסטיות שהן מורשות על ידי המשרד- חינוך BOARD OF ED ובכל עמוד 8 טראפיסיות א אז את החשבון אני משאירה לכן