סליחה על ההתפרצות- צריכה עצה
חזרתי מביקור אצל הרופא שלי. המחזורים שלי די קצרים (26-27 ימים), ובשבוע שעבר איחר לי המחזור. מכיוון שאני מנסה כבר כמה וכמה חודשים להרות, לא התאפקתי, עשיתי את הבדיקה הביתית של לייף על הבוקר (אמורה לזהות הריון כבר יומיים לפני האיחור במחזור) שיצאה שלילית לחלוטין. בערב התחיל דימום. מחזור זה לא היה, אבל דימום-דימום (סליחה על התיאורים
) אדום ואדום כהה, בכמות פחותה בהרבה מהמחזור הרגיל שלי. הדימום נמשך יומיים וחצי לסרוגין. מצד שני, בהריון הקודם היה לי סיפור דומה- לא ידעתי שאני בהריון כי חשבתי שזה מחזור. הלכתי היום לרופא נשים, שעשה א.ס וקבע שאני לא בהריון (רירית לא עבה מספיק) אבל זה גם לא היה מחזור (רירית לא דקה מספיק). פסיקתו- כנראה ביוץ (עם שלושה ימי דימום? לא דימום מכתים, אלא כזה שתחתונית לא יכולה לו! ועוד ביום ה-29 למחזור. לא קונה גם את זה) בסוף התפשרנו על בדיקת דם לבטא בעוד שבועיים, אם לא יגיע מחזור עד אז. אני קצת חרדה וקצת עצובה. יש עוד תקווה שזה הריון שיחזיק מעמד?
חזרתי מביקור אצל הרופא שלי. המחזורים שלי די קצרים (26-27 ימים), ובשבוע שעבר איחר לי המחזור. מכיוון שאני מנסה כבר כמה וכמה חודשים להרות, לא התאפקתי, עשיתי את הבדיקה הביתית של לייף על הבוקר (אמורה לזהות הריון כבר יומיים לפני האיחור במחזור) שיצאה שלילית לחלוטין. בערב התחיל דימום. מחזור זה לא היה, אבל דימום-דימום (סליחה על התיאורים