סליחה על ההתפרצות

סליחה על ההתפרצות

לחברי הפורום שלום, אני רואה שפורום דיויד ברוזה חי ונושם באופן קבוע, יש לי שאלה קצת תמימה, ומאד מקווה שתוכלו לענות לי עליה, האם לדיויד ברוזה ששמעתי שהתגרש לאחרונה יש בת זוג חדשה?

glitter8

New member
ברוכה הבאה

פה בפורום אנחנו משתדלים להתרכז בעיקר בפועלו האמנותי והחברתי של הזמר, ופחות בחייו האישיים. ולגבי שאלתך, ידוע על פירוד. טרם ידוע על גירושיים רשמיים, הנושא עדין מדי מכדי לדון בו על גבי הרשת או בכלל, את יכולה פשוט לגשת אליו לאחר אחת ההופעות ולשאול אותו, אבל הלו...הוא בן 54..לא קצת גדול עלייך??

handlessman

New member
התחלנו לנשום לאט, ומאז לא מפסיקים...

בקשר לעצה שלך ענבל - נראה לי שזה יהיה "קצת" חסר טאקט... אחרי הכל, ועם כל הכבוד, היא "כולה" עוד מעריצה, למה שדויד יפתח בפניה את עלילות חייו האישיים? כנ"ל גם לגבי כל אחד אחר...

glitter8

New member
גם ההערה שלך היא חסרת טאקט.

בכל זאת, אל תשכח שאני קצת יותר מבוגרת ממך ויש לי שיקולים שאתה לא תמיד מודע להם. ואם יש לך הערות כלפי, מסר אישי זו הדרך המתאימה.

handlessman

New member
אני יודע בגלל זה השתדלתי להתנסח כמה שיותר טוב

ובקשר לתוכן של ההודעה -באמת שאין לי שום כוונה עכשיו להתחיל לריב איתך כי אני לא רוצה להיות כמו דודי, אז אני עוצר את זה כאן.

אין

אין לי כל תוכניות רומנטיות לגביו, אני שואלת מתום לב וסקרנות, האם אינכם יודעים? הייתי בטוחה שזה המקום לברר זאת

handlessman

New member
היו מתישהו שמועות...

ומישהו שם פה איזו כתבה שראו בה תמונות פאפרצי שלו עם מישהי באיזה מסעדה בת"א, אבל לא שמעו על זה שום דבר מאז... אם את מעוניינת לראות אותה - את מוזמנת לנבור בארכיון של הפורום...

glitter8

New member
לפי

מה שידוע לי, וגם קצת מנסיון אישי, בן אדם שמופיע מדי ערב על הבמה ועובד על שני דיסקים חדשים, שיהיה בריא עם יש לו גם זמן להתחלה חדשה... לא ידוע לי על אחת כזו, לא בארץ בכל אופן..

למעלה