סליחה על החוצפה

מצב
הנושא נעול.

גאולה1

New member
סליחה על החוצפה

סליחה על החוצפה
אני בת 41. ורציתי לדעת מה הגילים של הבנות שמשתתפות בפורום. ושאלה שני כמה שנים אפשר לשמות עוברים מוקפאים. תודה. .

העין ה 3

New member
אני בת 41

סליחה על החוצפה
אני בת 41. ורציתי לדעת מה הגילים של הבנות שמשתתפות בפורום. ושאלה שני כמה שנים אפשר לשמות עוברים מוקפאים. תודה. .
אני בת 41
תציצי בשרשור מלפני כמה ימים שבו כתבתי שיש לי יום הולדת, ותראי עוד כמה בנות גילנו בפורום. מצד שני יש כאן גם בנות 30+ ואפילו כמה בנות 20+. לגבי מוקפאים - נדמה לי שאין הגבלה בזמן אבל יכול להיות שאני טועה, כי לצערי, מעולם לא הצלחתי להגיע להקפאת עוברים... ורדה

אני עדיין לא הצטרפתי רישמית

סליחה על החוצפה
אני עדיין לא הצטרפתי רישמית
לפורום..... אבל, אני בת 40.5 ויש לי 2 בנים. אין לי מוקפאים !!! אני מקוה לחזור לטיפולים עד גיל 41.

ממה יש לך להתבייש?

תודה בנות
עכשיו יש לי את האומץ להמשיך בטיפולים. עד עכשיו התבישתי מהסביבה.
ממה יש לך להתבייש?
זכותך לרצות עוד ילד (אני לא יודעת כמה יש לך אבל מניחה שאם את כאן אז כבר יש לך ), וזה לא עניינו של אף אחד , אין לזה שום קשר לגיל.אז מה אם עברת את "גיל הארבעים". יש בפורום הזה ובפורום פוריות נשים רבות שמתקרבות לגיל 40 או שעברו אותו ואין יותר לגיטימי מהרצון לילד. שיהיה לך בהצלחה ומהר.

יש כאן טווח גילאים די רחב

סליחה על החוצפה
יש כאן טווח גילאים די רחב
אני למשל בת 42 . אודה על האמת, אני לא ממש מתלהבת מהסיפורים על נשים בשנות ה-50 וה-60 שלהן שנעזרות בטכנולוגיות החדישות כדי להרות ולהגשים את חלומן רב השנים ללדת ילד משלהן. אני חושבת שצריך להיות איזשהו גבול, אבל מי אני שאחליט היכן הוא אמור לעבור? מה שבטוח הוא שרק את יכולה להחליט האם את מספיק צעירה כדי להביא (עוד) ילד/ה לעולם! אני יודעת שהילדים שלי עושים אותי צעירה יותר. אני לא רואה שום סיבה להתבייש לחזור לטיפולים בגיל 41 כאשר מאוד רוצים עוד ילד/ה. הלוואי שתצליחי עם המוקפאים (שלמיטב ידיעתי אין מגבלת זמן לגביהם) ולא תצטרכי לעבור טיפולים מלאים. אבל גם אם כן, את כבר יודעת שזה לא סוף העולם ואפשר לעבור את זה בשלום. שיהיה בהצלחה, ואת מוזמנת מאוד להצטרף אלינו לכאן ולחלוק איתנו את כל מה שעובר עלייך, לשאול, להתייעץ, לתמוך ולהתמך, לבכות (הלוואי שלא!) ולשמוח!

מצב
הנושא נעול.
למעלה