סליחה על הכתום אבל זה אוכל אותי

סליחה על הכתום אבל זה אוכל אותי

מתי הם באים לארץ בידיוק ,שמעתי שאיזה להקה באה,והיו יותר מידיי מעריצות את הם לא יכלו להופיע,זה הם?איפה קונים כרטיס?

PunK RocK 1o1

New member
חחחחח

אנשים רק מתלהבים מהעובדה שבאה להקה בינלאומית.. חחח מגניב אז קוראים להם SON OF DORK והם יבואו מתישהו השנה.. אין עדיין תאריך וכרטיסים. תשאר/י פה לחדשות

אמממ

אני יודעת שקוראים להם סאן אוף דורק ושמתי שירים שלהם וראיתי את הריוענות שלהם בYOUTUBE דייב רולז!

אוקי

נועם ,להסביר את עצמך ,הייתי פה מלא מלא זמן לפני שהכרזתי את ההודעה המאוד מטומטמת הזאת וגרמתי לעצמי להשמע כאילו אין לי מושג מהחיים שלי (או מSOD) אבל אני מכירה אותם כבר איזה חודשיים ואני עוקבת אחריהם...פשוט מישהי סיפרה לי שהגיעה להקה לארץ והיו מעריצות ושההופעה לא התקיימה כי התנפלו עליה ם,טוב נראה שזה OPTHE למרות זאת,חשבתי שזה פשוט סאן....

D4Ever

New member
נצל"ש,יש לי שאלה קצת מטומטמת..

אבל אני אשאל בכל זאת
.. אתן יודעות מה ג'יימס לוחש בשיר 'Holly, I'm The One' (לפי ראיון מהBBC: Sadiqa: You whisper something in 'Holly, I'm The One', what do you whisper? James: Er, actually I can't say. Because it's rude. I actually didn't think anyone would notice that. I just wanted to slip it in there. But I can't say, because it's rude. And I don't swear in interviews.)

PunK RocK 1o1

New member
אממממ

Don't fuck up your life. אני בכלל לא שמתי לב! כל מה ששומעים זה את ה-UP

D4Ever

New member
אהה!!

לא משנה! מצאתי! דווקא כשמחפשים את זה מוצאים:)

למעלה