סליחה על השאלה אבל

שירה1973

New member
סליחה על השאלה אבל

האם "אומרים שירה" לא אמור להתבסס על תוכן מקורי של הכותב ? אני שואלת בגלל זה http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?EntryId=1047524 וכפי שכבר כתב מישהו בתגובה - מדובר בשיר של דנה ברגר (שיר מקסים של דנה ברגר, אגב). האם כל מה שצריך לעשות כדי להתפרסם בבלוגיה הוא להעתיק שירים של אחרים, ולהתעלם מכך שנגזל מהם הקרדיט ?... יתכן שמדובר בשגיאה תמימה, אבל יתכן שגם לא ואם לא - זה קצת עצוב בעיניי.

suki da yo

New member
לצחוק? לבכות?

אני אחשוב על זה... עוד מכל האנשים בעולם, להעתיק מדנה ברגר!!! מה, נגמרו היוצרים המוכשרים? מה הלאה? צביקה פיק? איך-שלא-קוראים-לה-מיכל-אמדורסקי?

שירה1973

New member
בכיתי מספיק בשבוע האחרון

אז אני אישית מעדיפה את האופציה של לצחוק, אם זה בסדר
מאד הרגיז אותי לראות את זה, מודה. אני אמנם לא כותבת שירה כך שזה לגמרי לא מדבר אלי באופן ישיר, אבל אני משערת שיש פה בבלוגיה מספיק אנשים שמתאמצים וכותבים שירים פרי מוחם, וזה קצת מרגיז לראות את דנה ברגר מופיעה ב"אומרים שירה" מבלי ידיעתה... אני מאד אוהבת לשלב שירים בתוך פוסטים (עושה את זה בעצמי הרבה) אבל למה לא לשמור על זכויות היוצרים, כפי שמגיע להם ? קישור קטן, עם שם השיר והמחבר, זה הכל.

Bezalel P

New member
כשאין קרדיט, אני מניח שהתוכן מקורי

אלא אם, כמובן, אני בעצמי מזהה את השיר ככזה של יוצר אחר. תודה על תשומת הלב, הקידום הזה יוסר בדקות הקרובות.

שירה1973

New member
אחלה, תודה ../images/Emo45.gif

הביקורת לא הופנתה כלפיך, אני לא מצפה שתזהה את כל מילות השירים הקיימות בלקסיקון המוסיקה הישראלית. אני כן מצפה שאנשים יהיו מספיק הגונים כדי להוסיף קרדיט.

למעלה