סליחה על השאלה הבנאלית,

סליחה על השאלה הבנאלית,

אבל באיזה מהמכונים הכי כדאי לעשות קורס? ובכלל, כדאי לעשות קורס או שאפשר עם קצת רצון טוב גם ללמוד לבד?

המלצה:

תתקשרי לכל מכון (תציצי בקישורים של הפורום) ותשאלי מה הם מציעים ורק אח"כ תחליטי. אל תסתמכי על המלצות בלבד, מכיוון שכל אחד עושה קורס רק במקום אחד (בד"כ) ולא יכול להשוות בין מכונים. בעיני לפחות, יואל גבע, היי קיו וקידום הם הטובים ביותר ואת זה אני אומר רק על סמך היכרות עם אנשים שעשו שם קורסים ולא לפי איזה שהוא מחקר מעמיק. שיהיה בהצלחה

OoלילךoO

New member
לדעתי...

עם קצת רצון טוב ועם המון יכולת לחרוש, אפשר גם ללמוד לבד. לדעתי, זה סתם בזבוז כסף וזמן ללמוד בקורס. אני למדתי ב"קידום", וזה לא עזר לי מי-יודע מה. אבל, כמובן, זו רק דעתי

זה מאוד אינדיבידואלי

יכול להיות שלך הקורס לא עזר כ"כ, אבל הוא מאוד עוזר לאנשים שמעדיפים שמישהו יארגן להם את הלימודים ויכניס אותם קצת למסגרת או שמתקשים בנושאים מסוימים

בסוף החלטתי

ללכת על קורס של היי קיו. אני די בשוק בנתיים. זה הרבה יותר מורכב ממה שחשבתי. גם נכנסתי באיחור של 2 שיעורים ואני מנסה להשלים פער. אגב, זה נכון שממוצע הציונים של נבחנים לפני צבא גבוה יותר? ככה אמרו לי שם.

2 שיעורים זה לא נורא!

אני לא שמעתי על סטטיסטיקות כאלה. וגם אם הן נכונות, אני לא חושב שאפשר להסיק מהן מסקנה חד משמעית. לא יודע איך זה במקומות אחרים, אבל אצלי בבי"ס רק התלמידים היותר חכמים נגשו לבחינה ואם זה ככה (פחות או יותר) בכל בי"ס אז כנראה זה הגורם לתוצאות הסקר, ולאו דווקא בגלל שבמהלך השירות הצבאי המח מתנוון. שיהיה לך המון בהצלחה
!

אני לא תלמידת ביצפר

אני לפני צבא, וחשבתי לנצל את הזמן. חלק אומרים לי שזאת טעות חלק אומרים שעשיתי נכון. אין לי מושג. אגב, תוכלו אולי להסביר לי מה העסק הזה עם ביטול הפסיכומטרי?

למעלה