סליחה על השאלה המטומטמת...

shirooshaddad

New member
סליחה על השאלה המטומטמת...

אבל אני לא ממש יודעת עליו הרבה.. מה שהבנתי ליוסי יש אישה נכון..קוראים לה טלי... יש לו ילדים...? ומי זה הילד הזה שהיה איתו בקדם אירויזיון..?זה שישב איתו שהם חיכו לתוצאות אם מישהו זוכר....

חן 16H

New member
זה בסדר תשובה:

עדיין אין ליוסי ילדים הילד שישב לידו בקדם כשחיכו לתוצאות זה הבן של משה דץ שאז היה המנהל שלו

orianush

New member
צאו לו כבר מהחיים

זה החיים הפרטיים של יוסי ומספיק עם השאלות המטופשות האלה.. בשביל זה יש הודעות פרטיות, אייסיקיו, מסנג'ר ושרשור
לא צריך לפתוח על השטויות האלה הודעות חדשות

moranush86

New member
חברה תכנסו רגע...

היום יש לניקי שלנו יום הולדת אז כנסו לקומונה שלו לברך אותו... http://communa.tapuz.co.il/nikky

shirooshaddad

New member
טוב בסדררר

סליחהה את לא צריכה להוציא תעצבים שלך עליי תירגעי כולה שאלתי שאלה..סתם לדעת

shirooshaddad

New member
מאמי אני רגועה מאוד

את סתם רבה איתי..מה הקטע ...? כולה שאלתי שאלה שכל העולם יודע עלייה...... זה לא ששאלתי כמה פעמים ביום הוא הולך לשירותים ומתי הוא מחליף גרביים טוב? אז דיי להתקיף אותי.. שאלתי את רוצה לעזור לי תעני לא רוצ?לא צריךךך אל תריבי אבל

orianush

New member
תגידי את בסדר?

מישהו רב איתך? אם את לא שמה לב את זאת שתוקפת פה ותאמיני לי שאין לי כח לשטויות האלה אז כאן נגמר הסיפור המטופש הזה לא תקפתי אותך ולא כלום.. זה היה מיועד לכולם כי יותר מדי נכנסים לו לחיים הפרטיים כאן נגמר הסיפור הזה

saray 19

New member
אוריאן אנשים לפעמים סקרנים ! ! !

וזה קורה... ואם פה היא יכולה למצאו את התשובות אז זה בסדר ... תני לה לשאול...ותני גם לענות ! ! ! כשיוסי נוסע לחול לא מודעים פה? על הכלבה שלו לא דיברו פה? זה לא נקרא פרטיים אישיים? מה ההבדל בין לדבר על הכלבה שלו או על אשתו ? ? ? שניהם בחיים שלו ! ואני מאמינה שאת שניהם הוא אוהב!

ARIEL ZOHAR

New member
אוריאנוש אני נאלץ להסכים עם שרי

סה"כ הפורום שלנו מיועד לשאול שאלות, אין מה לעשות גם אישיות, כל עוד הן בטאקט. השאלה הזו היתה בסדר גמור.. :) דרך אגב - אני חושב שדווקא פורומים אחרים של אמנים מתעסקים בצהוב, ורכילות, דווקא כאן יודעים מאוד לשמור על "צניעות" נקרא לזה ככה, אני מאמין שאוריאן לא התכוונה לפגוע , סה"כ היא מתחזקת את הפורום בצורה מושלמת. :)

orianush

New member
עזבו כנראה שלא הבנתם למה התכוונתי..

אנילא אכנס לזה.. כי גם ככה לא תבינו את הכוונה.. לא משנה

orianush

New member
שיר וכולם..

אני ממש מצטערת שזה יצא ככה, וזה לא היה אמור להיות עצבני או משהו ובטח שלא רציתי לפגוע.. כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון ויצא ככה.. אני ממש מצטערת ובאמת שלא התכוונתי אני כבר לא אכנס לזה ומי שהבין אותי הבין.. שוב סליחה ושיר ממש לא התכוונתי לפגוע בך, מצטערת

shirooshaddad

New member
חחחח

מאמי זה בסדר... קצת לא הבנתי מה קרה וחשבתי שאת מנסה לתקוף אותי... אני לא רציתי לחטט יותר מידי אז שאלתי שאלות רק שכולם בעצם [חוץ מהשכל שלי]יודעים.... ואני מבינה ותך בה שניסית הגן עליו ככה...גם לי קרה פעם סיפור דומה עם מישהו וניסיתי להגן עליו שלא יחטטו יותר מידי וזה הכול מאהבה... ואגב..קוראים לי שירה..:]

lir2004

New member
"שירה...

החיים עוד יחכו לך... היום יגווע עם רדת אור ואת כבר לא תוכלי לזכור את כל מה ששכחתי להגיד לך...". חחחחחחחחחחחחחחחח... איך אני אוהב את השם שירה...

shirooshaddad

New member
חח תודה על השיר...

דווקא אני לא ממש מתה על השם הזה... חח התרגלתי אליו והכול אבל הוא נשמע לי פשוט מידי..:[

למעלה