סליחה עם אני מנדנדת אבל...

סליחה עם אני מנדנדת אבל...

פשוט נראה לי שפספסו את ההודעה שלי על בקשת הנעליים. פשוט אף אחד לא הגיב וזה נראה לי מוזר
שוב אני רוצה לשאול אם יש למישהו להלוות לנו את הנעליים במידה הכי קטנה שיש (לא ידועת את המספר),כי עוד מעט אנחנו עוברים לשלב הנעליים. תודה רבה...

לי את לא מנדנדת!!!

כי אני לא יודעת לענות לך, אבל בהחלט אשמח להתעדכן בליאורי, איך הוא מתקדם?, איך הוא ישן בלילות, מה עם הגזים וכד'

עדכון על ליאור!!!

ליאור ילד מקסים. נותן לאמא ואבא לישון בלילה. לפעמים מתאורר אך רק פעם אחד, ולפעמים גם זה לא.
הגזים מציקים לנו עדיין, אבל כבר הרבה פחות. והכי חשוב... הוא ממשיך לחייך, והוא פשוט נהדר. אני לוקחת אותו בלי שום בעיות לכל מקום והוא מתנהג מקסים. בנוסף אני רוצה לספר שחגגנו לו מסיבת ברית ביום שישי. היום מלא אנשים (150 בערך). כולם התלהבו ממנו, ואמרו שהוא כמו מפרסומת. ליאור היה בהלם מכל המתרחש ולא עצם עין, היה כל הזמן ערני ופיקח. הסתכל על כולם (אבל לא חייך). כמובן שכמעט כולם (כל מי שעוד לא ידע על קלאב פוד) התעניינו ושאלה "מה יש לו עם הרגל", ולא התעצלתי והסברתי לכל המעוניין מה זה קלאב פוד, ומה אני עושה עם זה. ולמזלי אף אחד לא אמר "ילד מסכן" רק אמרו "טוב, זה נראה שטויות, הכל יהיה בסדר" ואת ההתייחסות הזאת אהבתי יותר. אז זהו. תמונות בהמשך...

זה באמת מיותר לקנות נעליים

שאפשר להלוות.וטוב שיש את הפורום מקוה שתמצאי זוג
המידות הכי קטנות הן 13 ו14. אני לא יודעת באיזה מצב הנעליים של אושרי. אבדוק היום. וואללה היתה ברית כל הזמן חשבתי מה יש ב27. נו, לפחות יש לי תירוץ ואני מניקה
טוב שאת סובלנית. זה לא נורא לענות ששואלים יפה ומיתוך התעניינות מה? נראה לי שהמפגש יהיה ב 10. איזה כיף. אז נתראה

למעלה