סליחה ערב טוב טומי התותח

סליחה ערב טוב טומי התותח

ערב טוב טומי מה שלומך מה העינינים מה קורה איתך איך אתה מרגיש אני יש לי סבתא הונגרית חבל"ז

טומי*

New member
אני לא תותח ולא נעליים....

למה אתה פונה רק אלי? יש כאן בפורום א/נשים נהדרים/ות אותם אתה לא שואל? למשל ברק188 הוא תותח אמיתי, אך גם לאחרים לא חסר

טומי*

New member
הממממממממ.....

איפו הכוכב שלך נעלם? אולי האדום בלע אותו?

טומי*

New member
כן מאוד ....

עוד ועוד משפחות מצטרפות למשפחת השכול, ופצועים שישארו נכים לכל ימי חייהם...זה עצוב מאוד.

jud1001

New member
בדיוק לפני יומיים..../images/Emo41.gif

ראיתי בלילה תוכנית בערוץ 8 על ה"שהידים".. על מה הם חושבים מרגישים..ומה זה עבורם להיות "שהיד".. כזה ברק בעיניים שלהם ..כזאת חדוות למות כ"שהיד"..

טומי*

New member
לבן אדם "נורמלי" קשה לתפוס ש.....

לא אכפת להם למות למען...להרוג כמה יהודים. זה ממש לא ברור לי. כנראה שהם ביאוש טוטאלי ועושים להם גם שטיפת מוח. והמנהיגים שלהם מדרבנים אותם למות למען פלאסטין.

jud1001

New member
לתרגם את הרגע..../images/Emo41.gif

כשהוא לוחץ על המתג..זה משהו שאי אפשר להבין.. האדם אוהב את חייו.. וזאת הרי לא ממש מלחמה..זה טבח..רצח..

טומי*

New member
אלו ממש חיות אדם....

שנכנסים לאוטובוס או לבית קפה, או לבית מלון בליל הסדר...וכוונתם להרוג כמה שיותר.

גם אני חשבתי על כך היום כשצפיתי

בקלטת של המתאבד. אנו רואים אנשים חולים נאבקים על מנת לשרוד. שומעים על אמהות נפגעים "מבקשות" שבנם יהיה נכה נעיקר שישאר בחיים. ואלו מוותרים על חייהם. לא מצליחה להבינם.

טומי*

New member
אומנם היה שימוש במתאבדים כבר....

במלחמת העלם השנייה, זכור היפנים שלחו טורפדו עם חייל מתחת למים. אבל רוב אירגוני הטרור בעולם במשך כל השנים נמנעו מצורת הטרור הזו. כמו הבריגדות האדומות או המחתרת האירית.

jud1001

New member
סופשבוע אני בעיר הגדולה טומי..../images/Emo41.gif

יש לנו סופשבוע של כל הרשת..

טומי*

New member
איזה כייף לך...../images/Emo45.gif

אני מניח שאהיה בבית חולים בנתניה..אבל אם תרצי עם בעלך ניפגש באיזה מקום...אשלח לך במסר את הטלפון שלי. בילוי נעים!

טומי*

New member
אההההה וגם ליל מנוחה לכולן/ם...

היום סוף סוף אולי גם אישן קצת בלילה

B T1

New member
קל להם להיות שהידים.

הדלק המניע אותם, היא תערובת של פנאטיות דתית עם שינאה עיוורת. קדושת חיי האדם רחוקה מהם לא נותר אלא לרחם ולהתמודד עם הכולירות.

ברק 188

New member
להבדיל בברקים בעיניים

הברק שלהם הוא רצח וטירוף. "הברק בעיניים" של הנ"ל הוא להמשיך לאחוז בחיים עד תום. ...ושלא יבלבלו אותכם

למעלה