סליחה שאני חופרת אבל זה מאוד חשוב לי

galitos21

New member
סליחה שאני חופרת אבל זה מאוד חשוב לי

הייתי רוצה שתעצבו לי הזמנה לחתונה שיראה כמו ציק של בנק לאומי שיהיה רשום בצד כזה למוטב בלבד ולמטה יהיה רשום שלמו ל-____________________גלית וירון למטה יה יה במקום הסכום כסף שרושמים בצד ימין שיהי רשום 22.12.09 ואז לידו במקום שיהיה רשום הסכום במילים אז יהיה רשום קבלת פנים 19:30 חופה 20:30 שיהיה למעלה הסמל של בנק לאומי ולידו כזה יהיה רשום אולם אירועים גני מרוייאס מתחת לזה יהיה את האימיל של גני מרוייאס בבקשה ואם אפשר שהרקע יהיה כזה כמו שאני שמה פה תמונה סליחה אם אני חופרת זה חשוב לי מאוד בבקשה אני מאוד אודה לכם ובליחה על הטירחה

galitos21

New member
כנסו בבקשה צריכה עזרה קטנה

ניסיתי לעשות פחות או יותר והצלחתי אבל רק הרקע לא מסתדר לי אתם יכולים לסדר לי רק את הרקע?

מלאכיית

New member
היי גלית

אז ככה, קיבלתי את המסר שלך והאמת שישבתי על ההזמנה לא מעט זמן אבל לצערי אני לא מצליחה לעשות מה שאת מבקשת. אני לא מצליחה למחוק את כל הרקע הלבן של ההזמנה כך שאני יוכל לשים את הרקע של החופה. אם את רוצה אני יכולה לעשת לך את הרקע בצד השני של ההזמנה.. רק תגידי. ואם זכור לי עזרתי לך פעם להכין הזמנה דומה. לא? גם של צ'ק..(סתם בודקת את זכרוני חח) שיהיה במזל טוב, ואם את צריכה משו אני פה!

galitos21

New member
איזו חמודה

תיראי אני רוצה רק צד 1 לא 2 הרקע הזה זה ממש קשה

מלאכיית

New member
לא הבנתי כלום..

לפני הכל, יש לי שאלה קטנה- לא עיצבתי לך פעם צ'ק דומה כהזמנה לחתונה שלך?? ובאמת שאין לי בעיה לעזור לך, רק אפשר מדי פעם לאמר איזה תודה קטנה, פחות להפציץ בבקשות, להבין שלכל אחד יש פה עוד חיים חוץ מהפורום ושהוא לא יושב כל היום לעצב רק לך או לכל אחד אחר בפורום הזה. את מבקשת פה דבר שבחוץ לוקחים עליו מאות שקלים ואנחנו פה מוכנים לעזור לך, אז את יכולה לכבד, לתת קרדיט, ולאמר איזה תודה קטנה (בסך הכל 4 אותיות שלא קשה לכתוב). מצטערת אם ייצא מתפרץ, אבל אשמח אם תקחי את הדברים לצומת ליבך ולהבא תדעי גם לתת ולא רק לקבל..ולתת אצלנו בפורום זה לא רק להחזיר בעיצוב, אלא גם איזה מילה טובה.

למעלה