סליחה שאני חופר על פול טילט, אבל אולי אתם

שמשון7

New member
סליחה שאני חופר על פול טילט, אבל אולי אתם

יודעים למה התוכנה כל הזמן נתקעת לי , בזמן ששאר הדברים באינטרנט עובדים לי תקין. גם בעיות חיבור וגם התוכנה עושה not responding. אשמח להתייחסות

אם אתה גולש דרך ראוטר אלחוטי

אז תנסה להתחבר דרך כבל.אם אז זה יעבוד לך טוב אז יש לך ראוטר אלחוטי שלא מצליח משום מה לעמוד בעומס.לי יש בעיה כזו עם ראוטר של 012.הנבלות לא הצליחו לסדר לי את הבעיה,ויוצא שאם אני משחק בבית אז אני מחבר כבל.ואם אני מתחבר אלחוטי אצל חברים אז אין לי שום בעיה.

הבעיה הזו תהיה לך בכל הסרברים של גיימינג

כמו פוקרסטארס וגם בפוקר פייסבוק לדוגמא

שמשון7

New member
אני משחק עם לפטופ באינטרנט אלחוטי באמת

כנראה שאתה צודק. באסה. אני אנסה לחבר כבל. אני פשוט קולט אינטרנט מבית ליד של המשפחה שלי. בינתיים שרפתי כסף על באיי אינס. תודה ובהצלחה.

b.o.b

New member
גם לי הייתה בעיה זהה לחלוטין

אחרי התכתבות מאוד ארוכה עם התמיכה של פולטילט, הם נתנו לי פיתרון שפתר את כל הבעיה. אני סבלתי מניתוקים של שניות כל כמה דקות, אני הייתי בטוח שהבעיה היא כמובן בראטור שלי ובחיבור, בסוף מתברר שהכרטיס מסך שלי לא מסתדר עם ה"יכולות" הגרפיות של פולטילט (לפטופ פשוט שקניתי לפני כחצי שנה). מה שפתר את הבעיה : (---options ---) animaiton כאן אני בחרתי OFF - כן אולי זה גורם למשחק להראות קצת מוזר, אבל זה פתר לי לחלוטין את כל הניתוקים, עכשיו בעצם הראוטור + המחשב מסתדרים עם הגראפיקה בפולטילט ובסופו של דבר אפשר לשחק פוקר כמו שצריך. תנסה, אולי זה יעזור לך. ד"א פולטילט עבד לי מעולה עד שהם עשו UPGRADE אחד שכנראה היה "כבד" על המחשב שלי.

כשחיברתי את הלפטופ עם כבל לראוטר

אז לא הייתה לי בעיה.ועם אלחוטי על אותו ראוטר היו לי בעיות

מה תגיד על לקבל AA בפוקט

ולקבל ניתוק מהשרת לפני הפלופ?

שמשון7

New member
נצל"ש: מוכר כסף בפול טילט לפי שער יציג

בימי רביעי וחמישי אני בת"א. ניתן ליצור קשר במייל: [email protected] בהצלחה לכולם

למעלה