סליחה שאני כל הזמן נדחפת לפני זמני

סליחה שאני כל הזמן נדחפת לפני זמני

אבל פשוט יותר כיף כאן מאשר שם ! שאלה לי אליכן נשואות טריות - החתונה עוד שלושה שבועות פחות יום, מתי כדאי להזמין זר? ואיך בכלל הולך תהליך הזמנת הזר? זה הולך להיות מסובך כמו השמלה? אני מקווה שזה בסדר שאני שואלת כאן, למרות שכבר עברתן את שלב חלוקת העצות, אם אני לא במקום, פשוט אמרו לי. באמת שנעשה שם מגעיל לאחרונה וכבר קשה למצוא עצות טובות בין שלל ה"זבל"... טלי

shelycat

New member
..........

האמת היא שאצלי מעצבי הארוע הכינו לי את הזר ופשוט כשסגרתי איתם את פירטי העיצוב גם הודעתי להם איזה זר אני רוצה, וביום הארוע הוא פשוט חיכה לי במקום. בכל מקרה אני לא חושבת שזה צריך להיות סיפור גדול אלא עם פתאום בא לך על משהו לא שיגרתי כמו פרחים שלא בעונה ואז צריך לייבא.

rona25

New member
אנחנו הלכנו יום לפני החתונה

לחנות פרחים בגבעתיים, הבחורה הכינה לנו זר כבקשתנו (וחתכה לעצמה את האצבע באותה הזדמנות) במחיר לא מופקע, שמנו את הזר באגרטל עד למחרת... וזהו!

אביבית1

New member
אני שבוע לפני החתונה

הלכתי לחנות פרחים והזמנתי לי זר אח"כ התחרטתי כי מראש לא רציתי זר (נראה לי מעיק), ואז מסע שכנועים והסכמתי לזר קטן, וכשאביחי בא לקחת אותי מהסלון כלות הוא הביא איתו את הזר שהוכן באותו היום, ובתמונות אפשר לראות את הזר הקטן שעיצבו לי (עד היום לא הבנתי מה הקטע של העלה הבודד)

למעלה