סליחה שאני לא משרשר...

אלי פלס

New member
סליחה שאני לא משרשר...

זו הודעה שהיא לא איזשהו "נושא חדש" אבל לא ידעתי לאיפה לשרשר אז, גיא, אתה מוזמן לשלוח את ההודעה לאיפה שתרצה. משהו פה נראה לי מוזר. ראיתי את פינת הנוסטלגיה ושמתי לב שהיציאה שלי היא מאוד מאוד מאוד מהירה (יחסית למה שאני שומע מאחרים)...מעבר לעובדה שאני פחדן גדול, מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על זה. זה לא נראה לכם מהיר מידי?

אלי פלס

New member
אממ...

לא כל כך הבנתי את ה´כן´. זה התייחס למה ששאלתי אם אני מהיר מידי?

אלי פלס

New member
אני תוהה...

הייתכן שלא יכולת להתאפק והקאבק הוקדם? א"כ, אין מאושר ממני... בנוגע ל"כן", יש לך מסר אישי...

לא.

יש לי בטעות חצי שעה פנויה, שנותנת לי להזכיר עד כמה זה מתיש לכם כשיש לי זמן לכתוב בפורום. הקאמבק האמיתי - אני מקווה - שותף + שבוע. לשאלתך, מעשה שהיה כך היה: השבוע הגיעו אלינו למשרד חבר´ה מחברת האינטרנט שלנו, לעשות לנו מצגת של האתר החדש שבנינו. הזמנתי את כל הצוות, כולל שניים מהבוסים. בזמן המצגת, שבמהלכה דנו חברי הצוות עם אנשי האתר על המבנה והוצעו שינויים רבים, היה תורי לתת את הפידבק שלי. בעודי מחזיק את העכבר, ומסביר משהו על הקשר בין דף הבית של האתר לדפי הביניים והדפים הפנימיים, הייתי צריך לחזור כל הזמן ולאזכר את העמוד הפותח של האתר. בין לבין, המושגים "דף הבית", ו"העמוד הפותח" התערבבו לי יותר מדי, ויצא לי משפט בערך כזה: "אז כשרוצים לחזור לבית הפתוח... אמממ.... הפותח... אמממ...האתר..." שני בוסיי ושאר הצוות, שיודעים עלי רק תקופה קצרה לא נתנו לי להימלט מהסיטואציה, ונעצו בי מבטים מחוייכים למדי. הנקודה שלי היא כזו: when it rains - it pours. את כל מה שהחזקת בפנים כל כך הרבה זמן אתה מת לשחרר עכשיו, ובצדק, וזה טבעי שהמעבר מארון מוחלט להיעדרו המוחלט ירגיש לך קצת כמו להתגלגל במורד הר. לדעתי אתה לא צריך לעצור, ולא להאט, אלא רק להנות.

אווווווווף

שוטף! לא שותף, שוטף... וגם נפלה לי ה-

MARMELAD

New member
העניין הוא לא המהירות

אלא המוכנות שלך. מהרגע שהיית מוכן לצאת מהארון זה רק עניין של זמן עד שתשלים את היציאה. יש אנשים שלוקח להם שנים.. ובכל פעם הם מספרים לאחד או שניים.. ואתה - אולי פחדן, אבל אחו שילינג מוחצן.. אז זה קרה מהר. וטוב שכך. אולי זה קצת מפחיד אבל אני יודע, בוודאות, שאתה תסתדר. ושאחרי שהמהומה תרגע... הכל יהיה טוב יותר.
גיא

למעלה