סליחה שאני מציקה לכם

נועם ר

New member
סליחה שאני מציקה לכם

אבל הייתי חיבת לספר לכם שנקבע תאריך שחרור לתומס הקיפוד והיום הוא הצטלם איתי ולבד. זה היה מבצע למצוא מישהו שיכול להביא מצלמה דיגיטלית והכל אבל מצאתי ומחר אני אשים פה את התמונות של החתיך הקוצני. (שנטי, סליחה שגנבתי לך את הביטוי, אני ממש אהבתי אותו). בכל מקרה, בשבת אני נפרדת מהחבר המיוחד הזה. זה עצוב ומשמח ביחד.

shanty.G

New member
../images/Emo65.gifלשחרר את תומס

סיפור אהבה מיוחד, אין ספק. הוא כבר מצליח לתפקד לבד ללא עזרה והכוונה, מוצא לבד מזון? מי יודע, אולי יבוא לבקר אותך עם המשפחה החדשה שלו

Talia E

New member
אני מכירה מישהו שזה באמת קרה לו!

הוא אמץ כדור קטנטן ומבוהל שהיה באמצע כביש... וחווה המון רגעי עדנה אתו... הוא אמר לי שטרוצקי (הקיפוד) היה חכם בצורה בלתי רגילה; תמיד כשהוא היה מגיע הביתה, הוא היה הראשון שחכה ליד הדלת (לפני הכלבה ולפני החתולות!), הוא היה אוהב להתחבא בנעלי הבית שלו, וגם לשחות באמבטיה... לאט לאט הוא נהיה ענק וחזק, והוא הלך לדרכו. ואז, כמה חודשים אחרי, בעוד ידידי יושב לו בחצר ביתו, את מי הוא לא רואה אם לא את טרוצקי! ומאחוריו הגיחה מהשיחים קיפודה קטנה יותר ממנו ועוד 3 טרוצקים קטנים!!! הוא פשוט הביא את המשפחה שלו להכיר את ה"אמא הקודמת" שלו!! הם שחקו קצת עם הגורים ואז המשפחה המקסימה חזרה לדרכה בטבע
חבל שאין אייקון של קיפוד...

נועם ר

New member
תומס משתחרר עוד שבוע

בשבת הבאה. אני כל-כך אתגעגע אליו!! אני כבר לא רואה אותי בלי לבקר אותו בלילה לפני השינה ולראות אותו מכרסם אוכל חתולים. לצערי אני לא יכולה לשחרר אותו ליד הבית כי יש כביש ענק ורק השבוע ראינו שם 3 קיפודים דרוסים. מכוניות הן האויב של הקיפודים. אנחנו ניסע לאיזה יער והוא יסתדר מצוין... הוא ישמח לחגיגה של ריחות חדשים. אני חושבת שיהיה לו טוב. בנתיים אני צריכה ללמוד איך זה שעוד שבוע הוא יטייל ביער ואני אפרק את הגדר שבניתי לו בגינה שלנו.

למעלה