סליחה שאני משבית שת שמחתכם

סליחה שאני משבית שת שמחתכם

אבל כעצת אלמרה אולי אציג עצמי. לא בשיטת - שם, כתובת, ת.ז., מס' הנעליים אלא באמצעות מה שאני סבור שאמור "להטריד" את האנשים בעידן המודרני. אני מוותר על הצהוב של עורכת הדין המתעלסת עם לקוחה בחדר הראיונות בכלא. במקום אייטם צהוב שהוא אנקדוטי ומציצני ואין בינו ובין שם הפורום ולא כלום הייתי מציע לדיון נושא "צהוב" אחר, אשר אף הוא מתרחש בתחתוניהם של גברים ונשים. לאחרונה פורסם כי חומם של מחשבים נישאים המונחים על ברכיהם של גברים, פוגם באיכות הזרע ובספירת תאי הזרע. שימוש מתמשך עלול אף לגרום לעקרות הגבר. ברור כי השפעה זו "מדידה" יותר למשל מבדיקת ההשפעה של החזקת המחשב הנישא על ברכיהן של נשים ועליה בהיתכנות של סרטן צוואר הרחם או סרטן השחלות. אגב, "המלצת העבודה" של המאמר, שדן בגברים בלבד, היה הנחת אמצעי בידוד בין המחשב לברכיים או עבודה על שולחן. שיהיה לכם יום טוב אנשים של העידן המודרני.

שילה1

New member
ברוך הבא מתבונן..בעצם כל ההנאות

בעולם המודרני-מסוכנות לבריאות,או משמינות. הלא כן? ובכל העולם המודרני מסוכן:סלולרים,מחלות למיניהן,אוכל המכיל כל מיני חומרים,תרופות מסכנות.. בכל דבר כמעט יש חשד וחשש ל... אז איך אפשר לחיות בעולם מלא סיכונים שכזה,איך? מתגעגעת לעולם של לפני 20 30 שנה.הכל היה פשוט,נח וללא סכנות שכאלה. אחלה יום חברים.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אז היכן המסקנה האופרטיבית ?

אולי להושיב על הברכים את המזכירה ועל ברכיה את הלפטופ ?

וי וי וי וי וי

מה שהיו עושות לך הפמיניסטיות, אם היתה נופל לידיהן

למעלה