סליחה שאני מתפרץ אבל...

סליחה שאני מתפרץ אבל...

אתם באמת חושבים שמה שיציל אותנו מנשק בלתי קונבנציונלי זה חדר אטום? אתם לא חושבים שכבר צחקו עלינו פעם אחת בקשר לזה ושזה היה יותר מדי? אחד הדברים שאני זוכר שפרסמו אחרי המלחמה הקודמת הוא שכל החדרים האטומים בעצם לא שווים כלום והנה עכשיו שוב הוציאו אותם שוב מהבוידעם. זה ממש מזכיר איך שבמלחמה הקרה תרגלו עם ילדים הסתתרות מתחת לכיסאות במקרה של פצצה גרעינית. כמו שלילדים האלה נראה הגיוני שהשולחן יגן עליהם ככה לרבים נראה הגיוני שהחדר האטום והמסיכה יעזרו. העיקר שהציבור ירגיש שהמצב תחת שליטה... זה לא שאני מנסה להטיף או משהו כזה... רק מעלה נקודה למחשבה...

לא לכל דבר... ../images/Emo16.gif

כמובן שאם יפול על הבניין טיל כלשהו, האטימות תפגע, כנ"ל קירות, ועוד ועוד. אם הבני אדם לא יפגעו פיזית, יתכן והמסכות יגנו עליהם מנשק ב"כ, כמובן שלא מכל הסוגים, אבל חלקם. אם יפול טיל במרחק די גדול, וגזים יגיעו, הם *לא* יוכלו להיכנס לחדר האטום ולעבור את מסנן המסכות (אולי חלק מהנשקים כן), ומכך- האנשים שבו לא יפגעו (בחלק מהנשקים). אי אפשר להשיג לכל האזרחים מיגון מכל נשק שיש סיכוי קטן שסאדאם ישתמש בו, אבל- עדיף כבר לעשות חדר אטום+מסכה, ליתר ביטחון. עדיף מלשבת באמצע הרחוב ולחכות שהטיל יפול.
ניר

אממ... ../images/Emo13.gif

כמובן שלא! טיל יכול ליפול לך על החדר האטום... מה הוא יהיה שווה אז? לא הרבה... אבל- אם נגיד נופל טיל בצד השני של העיר, נכנסים לחדר האטום עם המסכות, ואפשר להינצל... אתה לא תאמין כמה אנשים בעולם ניצלו בעזרת המסכות...!
חוץ מזה... מה זאת החשיבה הפסימית הזאת? תחשוב שמח!
תחשוב ורוד!
חחח!

שאול4

New member
אם החדר באמת אתום

אפשר להנצל כמובן גם בעזרת המסכה. ואין מקום לבהלה, כך לפחות מפי כל גורמי הבטחון. המשך יום אחלה חומס וקצת טחינה

למעלה