סליחה שאני מתפרצת ככה

bubu3

New member
סליחה שאני מתפרצת ככה../images/Emo10.gif

אחרי זמן רב שלא הייתי פעילה בפורום... הייתי יותר מידיי עסוקה/מדוכאת/מבואסת/עצבנית/רגישה וכו'... שום דבר לא מסתדר לי עם הטיפול באמא, מצבה על הפנים! ועכשיו זה!! בפעם השנייה עזר מציון מבטל לי הסעה! אני צריכה לקחת אותה לCT מוח, כזכור לכם היא בקושי מתהלכת בבית, אין מעלית, כך שאני צריכה שיורידו לי אותה על כיסא גלגלים. אבל אני חייבת עכשיו לשאול... למי עוד אפשר לפנות? מה אני עושה? אין לי אפשרות להוריד אותה! שוב לבטל את התור ולהמשיך לחכות? מה עושים? מישהו מכיר גוף אחר שיכול לסייע? תודה!

פנטזי1

New member
אולי אפשר להזמין אמבולנס פרטי או

אולי יד שרה .אולי תתקשרי לקופ"ח ותשאלי מה עושים במצב כזה.

ענתי44

New member
נכונית של יד שרה

תתקשרי לסניף יד שרה ותשאלי אותם על שירות ההסעה לנכים במחיר מוזל. גם אמבולנס פרטי אפשרות אבל כמובן העלות יקרה. מחזיקה לך אצבעות ומתפללת שהמצב הקשה יחלוף ויגיעו ימי רגיעה.

bubu3

New member
תודה על כול התשובות

ביינתיים אתם לא תאמינו! התקשרו אליי עכשיו בבוקר מעזר מציון שיש הסעה! אחרי שביטלתי את התור... היה לי כל כך עצוב שהתחלתי לבכות בטלפון
זה שדיבר איתי מאוד נבהל, רצה שאספר לו מה עובר עליי ( מאיפה להתחיל??) היה מאוד חמוד, הציע עזרה, אמר לי שמה שאני עושה היא מצווה גדולה (אני יודעת, אני יודעת, אבל סתם היה לי עצוב...) קבענו כבר הסעה לתור החדש. אולי אני עצובה כי מחר יש לי יום הולדת (אני מחליפה "קידומת") ואפילו לבלות עם בעלי לא אוכל לצאת
אוהבת את כולכם!

יום הולדת שמח

שלום לך וקודם כל ברכות ליום ההולדת. אני מאחלת לך ולמשפחתך בריאות ככל שניתן , אושר והרבה כח להמשיך בחיים , ביחד עם הקשיים. אני מקווה שתוכלי לחגוג , גם בבית ואולי גם אמך תשמח אותך ואולי תצליחי גם לצאת ולבלות. אני מקווה שבפעמים הבאות שתזדקקי להסעה לא יהיו לך שוב בעיות כאלה והדברים יסתדרו לטובה. אז שוב , מזל טוב ושבת שלום, טובה

bubu3

New member
תודה לך על האיחולים../images/Emo140.gif

שבת שלום גם לך

ענתי44

New member
יום הולדת שמח../images/Emo65.gif

למרות הכל, ואולי בגלל יום הולדת חביב... וברכות מסביב. שכל השנה רק יהיה לך אביב. ויאיר לך האור עוד שנים לאין ספור..... שיהיה לך תמיד הכח להמשיך הלאה, עם חיוך בלב. מאחלת לך את הכי טוב שאפשר ומעל הכל רק בריאות

zs1957

New member
מזל טוה ל- bubu3

יום הולדת שמח!!! צאי לבולת עם בעלך ותעשי חיים. החיים נעימים ווורודים ולא הכל שחור. למרות שהערב גשום ולא בא לצאת מהבית בקור המקפיא. אבל לך אומר צאי וחגגי בגדול את החלפת הקידומת ויום הולדתך.אני מאחלת לך הרבה אושר , שמחה וחיוך. למרות המצב הקשה של אמך. אל תשכחי שגם לך יש חיים משלך, עם בעל ילדים ומשפחה . תחגגו ותשמחו.תעניקי לעצמך אירוע מפנק וצאי משגרת הטיפול באמך שמעסיקה את מוח כל השוע. תזכרי שהגוף (הרכב) לא נוסע ללא דלק.בילוי וחגיגת אירוע הוא חשוב לנפש והוא נותן לנו את הכוח להמשיך בקיום היום יומיולדעת לקבל את הדברים הקשים בחיינו גם אם הם אינם נעימים ומטרידים אותנו. זהבה שחם/עמותת אלצהיימר

למעלה