סליחה שאני פותחת הודעה חדשה אבל..!!

סליחה שאני פותחת הודעה חדשה אבל..!!

אני מחיפה וזה אומר שאני באה ביום רביעי להפגנה (ככה אמרו לי בטלפון כשהתקשרו אליי מאנונימוס) נגד פיטום אווזים..זאת ההפגנה הראשונה שלי ואני כולה בת 12..ושמעתי שבהפגנה האחרונה ליד המפטמה הכו את חברי אנחנימוס ואני טיפ טיפה מפחדת מזה אבל השאלה הכללית שלי היא: מה נעשה שם? חוץ מחלוקת פליירים מה נעשה עוד? נטע
המודאגת

vegi force 1980

New member
נטע חומד

כאן נראה לי זאת תהיה הפגנה מקסימום נגד מסעדה או משהו כאן זה לא מול מפטמה זאת הפגנה שמאושרת על ידי המשטרה אני מניח ואין לך שום סיבה לפחד אוףףףף אני רוצה לבוא ואני לא יכול!!!!!!!!

vegi force 1980

New member
אל תהיה טיפש ואל תביא איתך

שום סכין!!!! מה אתה בן 10???? מה זה אתה מביא סכין??. לכבוד מה סכין??

adipo

New member
אל תיקח את מה שהוא אומר ברצינות...

זה בסך הכל זמ"ח והשטויות שלו
אני אגיע כמעט בטוח! נפגש!!!! יה יה יה יום טוב וחג שמייח עדי יש עת לכל דבר ולכל דוור יש עט!

m_shy

New member
זמן יקר...

אחד הדברים שממש ממש ממש מומלץ לא להביא להפגנות או משמרות מחאה זה כלי נשק. מה גם שלפי תיאורך את עצמך, אתה לא זקוק לנשק כדי להרתיע
אז עזוב, תבוא עם מצברוח טוב, כובע שמש, ומימייה, וזהו... את הסכין תשמור לשניצל טופו של אחר כך... שי משולם

m_shy

New member
משמרת המחאה בחיפה../images/Emo45.gif

לנטע היקרה, ולשאר הקוראים. אני מבין את חששותיך, אם כי הסיכוי שמשמרת המחאה של יום רביעי תדרדר לאלימות כלפי אנשי אנונימוס מזערית. מדובר במשמרת מחאה מול מסעדה שמגישה כבד אווז, ותו לא. איכשהו, אפילו המסעדן קצר הרוח, מהיר החימה, הסתום, והאלים ביותר בעולם יבין שזה לא יהיה האינטרס שלו לתקוף באמצע העיר, אל מול עוברים ושבים, ומול לקוחותיו, אנשים המיישמים את זכותם הדמוקרטית לקיים משמרת מחאה. זה לא ממש טוב לעסקים... לא שיש לי יסוד להניח שהמסעדן שם אכן קצר רוח, מהיר חימה, סתום, או אלים בכלל... המשטרה מחוייבת, דרך אגב, להגן על שומרי המחאה. לפרטים על מהי משמרת מחאה, לעומת הפגנה, ואיך להתכונן אליה, פנו למאמר "המדריך השלם למפגין" שכתב ידידינו גולדי2002 בפורום "אנטי-גלובליזציה".

fish11

New member
אז ככה...

בנוגע למסעדה/מסעדות באזור שמגישות כבד אווז, נמסור פרטים במקום. כמו שאמר שי לא מדובר בהפגנה מול מפטמה והאמת שאני לא רואה את מטרת ההפגנה (משמרת המחאה ליתר דיוק) להרגיז ולעשות בלגן אלא יותר לעורר מודעות של אנשים באזור. עוד מטרה, חשובה לא פחות היא שאנונימוס רוצים לבדוק את כל ענין הפעילות בחיפה, כלומר אם אפשר לארגן פעילויות, אם יש מספיק אנשים וכו´. כך אני התרשמתי לפחות.

אבל.......לא עניתם לי על מה ששאלתי!

הרעיון הכלי היה: מה להביא..מה נעשה שם..כי הרעיון של משמרת מחאה בכלל קשצת שונה בלקסיקון שלי מהפגנה!מה עושים שם? האם זה שונה מהפגנה? נטע

fish11

New member
נמרוד הוא המומחה

אפשר לשאול אותו מה בדיוק עושים. אבל כנראה שמספיק לבוא.

m_shy

New member
עומדים, מחזיקים שלטים, מחלקים

פליירים, ונהנים מהנוף. להביא: כובע, מים, ומצברוח. זה כמו בטיול שנתי - רק בלי המורות.

lulu80

New member
האם אפשר להצתרף?

אם כן לאן להגיע? אני מהסביבה...

fish11

New member
לולו, פרוט אפשר למצוא....

במגזין אנונימוס האחרון, וגם בשירשורים למטה שמתחילים בהודעת זמ"ח, שם יש הסבר איך להגיע.

למעלה