סליחה שאני פותחת ככה שרשור

סליחה שאני פותחת ככה שרשור ../images/Emo9.gif

רק רציתי לחלוק איתכם את ההרגשה לי, של הגעגועים לג'קו. ולא היה לי לאן לשייך את זה. זה בסדר? ראיתי עכשיו את ההקלטות וידאו מההופעה במועדון הסילבר, שאני זוכרת שכ"כ התחרפנתי משמחה שם ואפילו שומעים אותי צורחת ברקע.. היה כ"כ כיף לראות אותו מופיע. אפילו צירפתי תמונה להמחשת האדנלין שהיה שם.. אני רוצה עוד ועוד ועוד, אני בטוחה שגם אתן. וגם ההודעות שהוא משאיר לנו, זה מחמם את הלב. הכל חוזר בי, האולפנים של כוכב נולד, הגמר, שהיתי הולכת ומתרגשת לראות אותו! זה חסר לי. אני לא מפסיקה לשמוע את "נשארתי נורמלי" "מאבד אותך" "אילו יכולתי" וכו'.. יורדות לי דמעות.. בקיצור, אני לא יחפור לכם יותר מדיי.. רק שפכתי קצת את הלב.. שלי..

talytal

New member
אוקיי, נמחקו כאן כמה הודעות...

בגלל שאין שום בעיה בתמונה ששלי שמה, כל עוד מי שמופיע בה לא מזוהה בשמו או בכינויו. ואם למישהו שמופיע בתמונה יש בעיה עם זה שהיא כאן, בבקשה לפנות אליי במסר.

kapit5

New member
מתוקה- במילים שלך את משקפת

את מה שרובנו מרגישות. הרגישות שלו וההתרגשות הדביקו פה את רובנו.

a d i d a s 2 1

New member
כמו שכבר אמרתי פעם

שלי..חמודהההה את נדחפת למקום מצוין, לא יכולת למצוא מקום טוב יותר!! והמבין יבין

a d i d a s 2 1

New member
כמה השערות יש על מי זו ירדנה

היפה...את חושבת עכשיו מה שאני חושבת בגללך כאילו??? זו ירדנה היפה?!?!?!?!? זה נשמע יותר הגיוני למען האמת מאשר ההשערה הקודמת ששמעתי!! וואו והיא גאונית אפילו! זה כדאי עם מ.כוערת!!!

a d i d a s 2 1

New member
אני חושבת שאת צודקת!!!!!

ועכשיו אני הולכת ומוסרת לך את נשיקותיי... יום לחוץץץ לחוץץץ, ביי פורום..תודה שהייתם אדיבים כלפיי

למעלה