סליחה שלא הייתי כאן זמן רב

סליחה שלא הייתי כאן זמן רב

רציתי לשאול איזה סיפור חבוי מאחורי כתיבת השיר "שבור קיר" ניערתי את האבק מעל מדפי הדיסקים שלי השבוע והעברתי לכולם "פיזיותרפיה" באלבום אחד היה שיר יפהיפה ששווה אותי בשם "דרך אחר דרך" שנכתב ע"י שלמה בת עין ובו נאמר:"בשביל לדעת לאהוב צריך לסבול להיות לבד" מה אתם חושבים על זה?

ט י נ ה

New member
היי תלתלית ברוכה השבית ...

הי חמודה .. שבור קיר נכתב בעיקבות הרצח שהיה בקולנוע דן בשנת 80 שני נערים רבו על נערה זה נגמר באחד מת והשני פצוע אנחנו ( אנוכי ולהקה מקומית ) הופענו באותה שעה במועדון סמוך בשם הפינגווין היום כבר לא קיים אני חושבת. השמועה עברה מפה לאוזן וכולם התאספו בזירת הרצח אני הלכתי הביתה . אז חדר לא רחוק משם. מעבר לחלון שלי ראיתי רק חבלי כביסה של חצרות אחוריות ,שמעתי את המוסיקה העמומה מגיעה מהמועדונים וכתבתי "סך הכל מפרידים ביננו כמה רחובות מאובקים עלהקיר שלך ושלי אותם כוכבים מקומיים ובתוך מועדון ריקודים הורג ילד ילד אחר על כבוד ... אז שבור קיר עכשיו הזמן בוא תתנגש עכשיו וכאן שבור קיר עכשיו הזמן .......... השיר בא לומר אל תלחם תתנגד תיפגש תעשה מה שהכוחות של הנעורים שלך אומרים לך אבל קיבנימט אל תגיע לאלימות כזו שמחה שחזרת השיר קיים באוסף החדש " רגעי סי " שלך סי

ט י נ ה

New member
האם כוונתך לירקון ?

האם מה שאתה אומר איתן זה שהכתובת של הנער שנרצח היתה כמו כתובת מועדון קולנוע דן בתל אביב ?

איך אומרים כלב עם שלש רגליים?

כן, אבל הם לא גרו בירקון, אלא הנרצח גר ברחוב טרומפלדור 8 בבת ים, וכתובת קולנוע דן בתל אביב היא טרומפלדור 8. (טרומפלדוג, למי ששואל)

leocat

New member
אני זוכר

ששני חברים שלי שהם מארגני מסיבות, ניסו כל אחד לחוד, בתקופות שונות, לשקם את המועדון כמועדון רוק. הם אמרו לי שיש קארמה רעה במקום, וש"חשמל עובר בקירות". דרך אגב, אחד מהם אמר לי שיש דבר דומה ב"פינגוין", וממקור קרוב אני יודע שזה נכון - כאשר אותו חבר פתח את ה"פינגוין החדש" לפני 8 שנים, אני עזרתי לו במקום, אשתי התחלקה על המדרגות וריסקה את היד, ועד היום יש לה נכות קלה. רק שאני לא היכרתי אותה אז - רק שנה לאחר-מכן.

ט י נ ה

New member
אם אני אתחיל לספר לכם מה באמת ...

היה בפינגווין הראשון כולכם תתעלפו. היה עכברושים בשרותים היה חשמל פתוח מתחת לבמה ובחורף היו מציפים אותנו מים ומשה לוי המדהים והמקסים היה חוטף מכות חשמל כל פעם ואני כששרתי חטפתי לאפ עם זרם חשמלי בשפתיים אבל ...... למרות הכל הקירות סיפרו כל כך הרבה סיפורי חיים ומועדון זה הפך לבית עבורי ועוד הרבה דברים שאני לא יכולה לספר כאן אולי פעם כשאהיה זקנה יותר ....... ( : סי

למעלה