סליחה שלא הייתי פה הרבה זמן

מלאני4

New member
סליחה שלא הייתי פה הרבה זמן

אבל לא הצלחתי להגיב ותפוז נפל לי כל פעם מחדש, אז הינה השאלון השבועי באיחור נוראי וד"א אנשים!! יש לי ב20 לחודש יום הולדת :) משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר השבוע: התחדשות השבוע: סרט השבוע: בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אוהבת את כולכם ושוב סליחה שנעלמתי בלי להודיע :)

McSon of Busted

New member
מזל טוב!! XD

משהו טוב שקרה לך השבוע: כלום. משהו רע שקרה לך השבוע: הכל. שיר השבוע: bubble wrap- Mcfly SOD- end up like this התחדשות השבוע: שומדבר סרט השבוע: כלום בילוי השבוע: יומולדת לידיד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגמר כבר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רותם. זה לא אומר שזה יקרה ציטוט השבוע: לא יודעת תמונת השבוע: מהתחרות...העמוד קצת מסתיר אותי חח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו בכלל.

עונה../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי שיעור של מרים קאופמן
(המורה הכי טובה בארץ לבלט קלאסי) משהו רע שקרה לך השבוע: לא מצאתי נעליים למסיבת סיום
שיר השבוע: MCFLY - THE ONE I WANT
התחדשות השבוע: שמלה, חגורה, מכנסיים, חולצה וגופייה
סרט השבוע: לא ראיתי סרטים
בילוי השבוע: הקלטנו שירים למסיבת סיום, היה כלכך מצחיק!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת סיוםםםם!!!!!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בדודה שלי שלא ראיתי מיום העצמאות
ציטוט השבוע: "פחמימות זה בדרך כלל באפריקה?"
תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד+

עוד ציטוט!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חזרתי עכשיו מחזרות (כן כן...עכשיו
) בחזרות ידיד שלי שר למחנכת שלנו (שהייתה דיילת פעם בעבר הרחוק מאוד): "את היית דיילת באלעל והטייס של המטוס יתקע לך אגודל, אז תשלחי לי גלוייה ובול-בול-בול-בול"
אוקיי זה היה ממש מצחיק כשהוא אמר את זה
לא יודעת כמה זה מצחיק עכשיו....

מאיושSP

New member
:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בממדיון עם חברות D: משהו רע שקרה לך השבוע: יותר מדי. שיר השבוע: האמ Son of dork - Holly.. I'm the one התחדשות השבוע: אין סרט השבוע: לא ראיתי בילוי השבוע: ממדיון=] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההופעה ביום שישי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות:] ציטוט השבוע: "בואי אני אלחץ לך שם" חח עזבו XD תמונת השבוע: דנייייי קטני
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משו

עונה ../images/Emo4.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: וואו.. לא זוכרת.. לא נראה לי שקרה כזה דבר. משהו רע שקרה לך השבוע: ריבים, חברות, מבחנים.. שיר השבוע: >< התחדשות השבוע: חולצה ומכנסיים. סרט השבוע: >< בילוי השבוע: >< משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: >< אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: >< ציטוט השבוע: >< תמונת השבוע: >< ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נורא ואיום! ואממ.. אני חייבת להוסיף מסר: מתמטיקה זה חרא! שימות מי שהמציא את המקצוע המזורגג הזה!!! (אמרו לנו פעם בשיעור היסטוריה שהערבים המציאו ת'אלגברה >< זה כתוב גם בספר היסטוריה של כתה ז' ><)

מתמטיקה זה בהחלט חרא../images/Emo4.gif

במיוחד מורים למתמטיקה
המורה שלנו בקושי לימדה אותנו משו במחצית הזאת ואז היא עשתה לנו מבחן... קיבלתי 37
והציון הכי גבוהה בהקבצה (הקבצה א'!) היה 78

../images/Emo45.gif מורים למתמטיקה זה עוד יותר גרוע מהמקצוע!

מה לעשות.. מורים ומקצועות הולכים ביחד
אתה שונא אחד מהם אתה שונא גם ת'שני!

למעלה