סליחה שלא ממש מגיבה!! אין כ ח!! לא צריך להתיחס אבל ר ע לי!!!! תוציאו אותי מפה!!!!!!!!
M Michallllllllll New member 24/2/06 #1 סליחה שלא ממש מגיבה!! אין כ ח!! לא צריך להתיחס אבל ר ע לי!!!! תוציאו אותי מפה!!!!!!!!
ו ויש רגעים New member 24/2/06 #2 מיכלי יקירתי... הלוואי והיו לי המילים הנכונות לחזק אותך, אך רק לך יש אותן. בפנים. אוהבת ושולחת חיבוק.
מיכלי יקירתי... הלוואי והיו לי המילים הנכונות לחזק אותך, אך רק לך יש אותן. בפנים. אוהבת ושולחת חיבוק.
M Michallllllllll New member 24/2/06 #3 תודה מאמוש! ושתעברי כבר את המבחן בק לות!!! מאמינה בך חומד! ילדה יפה שלי... אוהבת ומעריכה..
נ נטולת כאב New member 24/2/06 #4 מיכלונת שלי... עכשיו כשאניקוראת את ההודעה אני מצטערת שזיבלתי לך במוח על עצמי... מצטערת לא התכוונתי....
מיכלונת שלי... עכשיו כשאניקוראת את ההודעה אני מצטערת שזיבלתי לך במוח על עצמי... מצטערת לא התכוונתי....
נ נטולת כאב New member 24/2/06 #5 שכחתי את הפואנטה... ../images/Emo140.gif את יודעת שלהוציא אותך משם זה לא הפתרון כי את עדיין תשארי עם הכאב... זה כמו לבקש- תוציאו אותי מעצמי... מקווה שעם הזמן יהיה יותר קל ותצליחי לפרוק...
שכחתי את הפואנטה... ../images/Emo140.gif את יודעת שלהוציא אותך משם זה לא הפתרון כי את עדיין תשארי עם הכאב... זה כמו לבקש- תוציאו אותי מעצמי... מקווה שעם הזמן יהיה יותר קל ותצליחי לפרוק...