סליחה שנעלמתי מהפורום

Mottek

New member
סליחה שנעלמתי מהפורום

רק רציתי להכנס דקה ולאחל לכולם, באיחור כמובן שנה טובה.
השנה שעברה היתה מאוד קשה. אני לא יכולה להסביר איך או מה בדיוק קרה, אבל לא היו לי כוחות לשום דבר. בינתיים התחילה לה שנה חדשה, ונראה כאילו הדברים משתנים לטובה. קיבלתי עבודה במשרה מלאה בבנק מקומי, 10 דקות נסיעה מהבית (אני מתחילה ביום שני). הקטן במסגרת עד שאצא מהעבודה והגדול יביא את האמצעי הביתה כל יום ויחכו לי בבית ביחד. יקח לי (בעצם לכולנו) קצת זמן להתרגל לשגרה החדשה, אבל אני ממש מתרגשת. אני כבר כמעט 10 שנים בבית עם הילדים, אז הגיע זמן לחזור לשוק העבודה. כנראה שאצטרך לעזוב את עבודת ההוראה בבית הכנסת בגלל השעות שעכשיו לא יסתדרו לי. חבל אבל לא נורא.
עכשיו אני צריכה להתחיל למצוא מתכונים מהירים וזריזים לארוחת ערב (חוץ מפסטה) שאני אוכל להכין תוך חצי שעה - שעה לכל היותר. אשמח לקבל רעיונות.
אז שיהיה לכולם שנה טובה ומוצלחת, אני מקווה לחזור להיות יותר פעילה ברגע שהשגרה שלי תתחיל להכנס לתלם כלשהו.
 

carlimi

New member
וואו!!!!!!!!!!!

כל הכבוד!
איזו התרגשות!
מאחלת לך המון המון המון בהצלחה!!!
כל הכבוד לך שאת מתכננת להכין ארוחות ערב של עד שעה אחרי יום עבודה מלא .... אני הייתי מבקשת מתכונים של 15 דקות גג. בעצם, להעביר את השרביט לבעלי ..חחח

שתהיה לך שנה מעולה!
 

Mottek

New member
הלוואי

אבל בעלי חוזר מהעבודה אחרי, אז אני לא יכולה להסתמך עליו בקטע הזה

אני אהיה בבית ב5:30, בעלי ב6 ואני מקווה לאכול בסביבות 6 וחצי, גג 7 בערב.
אז יש לך מתכונים זריזים (צמחוניים) בשבילי?
 

carlimi

New member
אני?!?!?

וואו, אני כאילו הבן אדם האחרון לשאול בנושא הזה ....
עובדת מהבית ועדיין אין לי כוח לבשל להם בערב....
ואנחנו הכי רחוק מצמחוניים שיש.
המנה הצמחונית השבועית שלי היא מק אנד צ'יז תוצרת אמא

השאר זה שניצלים, קציצות, המבורגרים על האש ואולי פעם אחת איזה ארוחת ערב ישראלית כזו של טוסטים, חביתה, ירקות ....
מצטערת שלא יכולה לעזור ...
 

alphadelta

New member
מאחלת כניסה רכה לתלם


מצטערת לשמוע שהיה קשה ושמחה לשמוע על שינויים לטובה. כמה מרגש להתחיל עבודה חדשה.
בקשר לאוכל, אני המון פעמים ממחזרת אוכל. למשל, מכינה סיר גדול של אורז. ביום הראשון אוכלים אורז עם אגרול אפוי ( 10 דקות הכנה ו 12 בתנור) ירקות שאני מקפיצה ליד עם טופו תוך כדי. והנה ארוחה. למחרת מגישה את שאריות האורז עם ירקות מאודים , סלט, ושעועית. (אגב, שעועית אני משרה, מבשלת, ומקפיאה בשקיות. וכך מוציאה שקית בבוקר ובערב נותר לחמם. ) ואם נשאר אורז, אז למחרת הוא מוגש ליד רטטוי ( בעזרת סיר לבישול איטי) או נכנס לסלט . מקווה שזה עוזר. אני נעזרת המון בסיר לבישול איטי ומכונת לחם. שמים מצרכים בבוקר, ובערב יש אוכל מוכן ליד לחם טרי. והבית מריח נפלא.
 

carlimi

New member
נשמע נהדר

ומוסיפה שהייתה תקופה שהיינו מכינים אוכל בכמויות גדולות במהלך הסופ"ש, מחלקים לקופסאות ומקפיאים, וכך באמת נשאר רק להפשיר ולחמם.
תמיד טוב שיהיו כמה קופסאות כאלה בפריזר לימים שבאמת אין זמן/כוח/חשק לבשל כשחוזרים מהעבודה ...
 

mumfor4

New member
המון בהצלחה מותק !

אני מאוד שמחה בשבילך , זאת תחושה נפלאה ומאחלת לך שתהני מכול רגע
לגבי מתכונים צמחוניים אני אוהבת להכין לזנייה ולהקפיא ( לפני אפייה ) ואז להכניס מהמקפיא לתנור .
חג שמח ושנה חדשה ונפלאה
 

rona73

New member
שנה טובה מותק:)

בהצלחה בעבודה החדשה! אני גם אוהבת לבשל מאכלים של מקסימום חצי שעה.כמעט תמיד יש בשר כלשהו בצלחת ותוספת וכמובן סלט. עוד מעט יהיה מספיק קר בשביל המרק(איך אני אוהבת מרקים) פשטידות,ממולאים,לזניה.
 
התגעגעתי


המון בהצלחה בהכל

ממליצה על המתכונים של ניקי ב. -לרוב הם ממש זריזים ומהירי הכנה. יש לה אחלה רעיונות.
&nbsp
חסרת לי מאוד.
 
וואו, מתוקה, איזה חדשות טובות לגבי העבודה

פחות על הקושי שאת חווה, ואני מקוה שהעבודה החדשה תזרים לך אנרגיה חדשה לחיים. המון המון בהצלחה


את יודעת שאני אלופה בארוחות קצרות הכנה
אז באמת להכין תמיד יותר ולהקפיא. אני יודעת שאת אוהבת פשטידות, אז להכין לפריזר בסופי שבוע. ספגטי בלונז ואחרים גם קצרי זמן הכנה, אבל כתבת את זה.
צ'יפס בתנור (כזה שקונים מוכן) גם אופציה ששוה שתהיה בפריזר, אורז לוקח קצת יותר מחצי שעה להכין וגם פירה או כל סוג אחר של תפוחי אדמה אז...
והכי חשוב לדעתי, לתכנן מראש, לדעת מה את מכינה היום ושכל המצרכים יהיו שם.

חיבוק ענק והמון המון בהצלחה שוב.
 

Mottek

New member
תודה לכולם על הפרגון

נכון לעכשיו אני מורטת את השיער כבר מרוב עצבים. שונאת לחכות. בינתיים סיימתי לקנות לעצמי מלתחה חדשה (formal) שכבר שנים לא לבשתי. מבטיחה לחזור לעדכן איך היה.
חג סוכות שמח!
 

Et tu Brute

New member
בהצלחה ושנה טובה!

לגבי האוכל - אוהבים אורז אצלך? כי אני מכינה כל מיני סוגים של תבשילי אורז עם תוספות בפנים, כשהתוספות נקבעות לפי מה שיש בבית + כמה זמן שיש לבשל. זה יכול לכלול בערך את כל סוגי הירקות, בשר, עוף, קטניות - מה שיש במקרר. לא לוקח הרבה זמן וכבונוס גם לא יותר מדי כלים מתלכלכים
.
 

1me too1

New member
שיהיה בהצלחה

אצלנו ארוחות הערב הן בדרך כלל קלילות, סלט, ביצה, גבינה.....
 

Mottek

New member
צלחתי את היום הראשון!

היה ממש נחמד ועבר בנעימים. לשמחתי כל השבוע אני אעבוד רק עד שלוש, כך שיש לי קצת יותר זמן להתרגל ללו"ז החדש.
 

carlimi

New member
אלופה


ואיזה יופי שיש לך שבוע הסתגלות ...
רק שימשיך!
 
איזה יופי שהיום הראשון מאחוריך,

השבוע הראשון הכי קשה. זה מעולה שהם מקלים עם פחות שעות. נראה שאת במקום עבודה מעולה, מחזיקה לך אצבעות שהכל ילך חלק.

המון המון בהצלחה
 

noaronen1

New member
וואוו מותק!!

המון בהצלחה!!! חיבוק ענק!!! ושנה טובה ולהתחלות חדשות.
 
למעלה