סליחה שפותחת הודעה חדשה...אבל לא טוב לי

סליחה שפותחת הודעה חדשה...אבל לא טוב לי

אנשים מעצבנים ממש אנדר סטייטמנט..
שיגעו אותי על איזה יום חופש בעבודה, ובכלל כולם עולים על העצבים, הכל מעצבן, אין לי טיפת סבלנות לאחרונה
לא לעצמי ובטח לא לאחרים.
הכל משגע.
ואני מרגישה לבד, כל כך כל כך לבד, שאין גבול ללבד.
ורוצה שיתייחסו אלי יותר, רוצה עוד, ועוד ועוד ועוד
ואף אחד לא רוצה, לא יכול, לא לא לא לא לא לא לא לא
לבד לי
רע לי
בודד לי
מיואש לי

לבד

לבד לבד לבד לבד לבד לבד לבד לבד
לבד לבד לבד לבד לבד לבד לבד
לבד לבד לבד לבד לבד לבד
לבד לבד לבד לבד לבד
לבד לבד לבד לבד
לבד לבד לבד
לבד לבד
לבד

אני לא ממש יכולה להיות תחליף למישהו או למשהו

אני יכולה להציע רק את מה שיש לי להציע. לפעמים זו מילה או חיבוק, לפעמים תגובה קצת יותר ארוכה, לפעמים כמה משפטים באישי, ולפעמים אין לי זמן או יכולת גם לזה. לרוב אני כאן בגיחות בין לבין כל מיני דברים אחרים, ולא הייתי רוצה שתתאכזבי מכך שאין לי יותר להציע. טוב שאת שואלת, וטוב שאת לא מתאכזבת כשאי אפשר או כשאפשר קצת. אני מכירה טוב מאוד את הלבד הזה, את הרצון שייתייחסו יותר. אפילו איילה, כמה שהיא נותנת לי אני רוצה תמיד יותר ויותר, אין לי גבול, אני לא באמת מצליחה להתמלא לגמרי לעולם. אני מקווה ללמוד ביום מן הימים איך כן מתמלאים, ויותר חשוב אולי - איך אני ממלאת את עצמי.

זה לא נכתב כביקורת כלפיך חס וחלילה..או כלפי אף אחד ספציפי למען האמת, זה נכתב בכללי.
ואת בסדר כמו שאת..את לא אמורה להיות תחליף לכלום, את מי שאת..
לגבי השאר, לא יודעת מה להגיד כרגע

אני יודעת שלא התכוונת אליי, רק רציתי להסיר כל

ספק אם במקרה היה לך כזה. ואני באמת מצטערת שלא תמיד אני יכולה להיות זמינה ושיש לי לפעמים יכולת רק להיות פה ושם בין השורות. אנחנו צריכים ללמוד איך לחזק את עצמנו ולרכוש כלים להיות שם בשביל עצמנו, כי אנשים תמיד יאכזבו במוקדם או במאוחר. הלוואי שידעתי איך עושים את זה. הייתי רוצה ללמוד.

..

כן אנחנו צריכים לחזק את עצמנו ללא ספק.
אבל מותר לנו לרצות שיהיו שם אנשים בשבילנו, ושלאנשים יהיה איכפת, ושלא נהיה לבד וכל זה.
מותר לרצות, ויותר מזה, מותר שזה יהיה.

מותר ואף צריך, זכות בסיסית, את צודקת

אבל מה עושים אם אין? ממשיכים להתייסר עד קץ הדורות או שמנסים לחפש כמה שאפשר את החיזוק הזה ולומדים לחזק גם את עצמנו? הקלפים של המשחק נתונים, ואלו אנחנו שמחליטים אילו משחקים לשחק איתם. וזה כואב, כואב כל כך. כמה שנים עברתי לבד, לגמרי לבד, רק עם טלפונים לקווי תמיכה... זה הרי כל כך בסיסי... זה משהו שההורים היו אמורים לספק לנו, משפחה, אחר כך חברים... ומה אם אין? ומה אם את נולדת למשפחה כל כך דפוקה של אנשים חולי גוף ונפש שמתעללים בך, כמוני? ומה אם מנצלים אותך עד תום? ומה אם את לא יודעת לרכוש חברים או שיש לך חברים אבל הם נרתעים מהתובענות שלך ובסוף עוזבים אותך, כמו שעשו לי? חרא! העולם מסריח! ומה אם כל מי שיש לי בעולם זו רופאה מהממת שאוהבת אותי מאוד ושאכפת לה ממני מאוד, אבל קצרה ידה מלהושיע והזמינות שלה היא משהו מינורי ונזיל ביותר? ומה אם האנשים היחידים שמגיעים אליי הביתה הם בתפקיד - מדריכה ועו"ס? חרא! גם אני רוצה חברים! גם אני רוצה הורים, משפחה, ואין!!! אין!!! חברים אולי עוד פעם יהיו, אבל ההורים שלי מתו עוד הרבה לפני שהם מתו באמת - אני טיפלתי בהם ולא הם בי. זה חיים אלה? נמאס לי מהכול, באמת שנמאס!

אבל, בחורונת יקרה ונפלאה שלנו, מה נעשה, תגידי לי? עד מתי נמשיך לצפות שהעולם יספק לנו את מחסורנו המוצדק וירפא את הצלקות האיומות שהותירו לנו בנפש השסועה? אנחנו תמיד נתאכזב. כל כך כואב לי כש"מאמצות" שלי נוטשות אותי. כל כך כואב לי שפסיכולוגית שסמכתי עליה לא טורחת אפילו להודיע לי שהפסיקה לטפל בי ואני צריכה לשמוע את זה מהמזכירות, וגם זה רק בגלל שאני במקרה מתקשרת לבדוק אם איילה שם? למה כולם עוזבים אותי? למה????? אני זועקת לשמים!!! אני קרועה מבפנים עכשיו!!! זכותי שיהיה לאנשים אכפת ממני. ולאנשים באמת אכפת ממני. וגם ממך. לי באופן אישי אכפת ממך, אפילו שאין לי הרבה לתת לך. את בלבי גם כשאני לא יכולה להיות שם פיזית בשביל לחבק אותך. הייתי רוצה לתת לך קופסת חיבוקים שתמיד תמיד יש בה חיבוקים ותמיד אפשר לשלוף ממנה חיבוקים והיא לא מתרוקנת לעולם. בכל פעם שלוקחים משם חיבוק, נכנס חיבוק חדש במקום. הלוואי שהייתה לי קופסה כזאת לתת לך. הייתי שמחה לתת לך מעומק הלב. אבל גם אני מאכזבת. תמיד יש אנשים שמאוכזבים גם ממני. ככה זה בחיים. ככה זה בעולם, ואני משתדלת כבר לא לקחת את זה קשה.

וזה קשה. ואני בוכה ממש עם כתיבת שורות אלו, מרוב הזדהות עם הבקשה התמימה והלגיטימית כל כך שלך, הבקשה שאינה נענית. אני מחבקת אותך חזק מכאן, את באמת לא לבד, תכתבי לנו. חייבת לחזור ללמוד.

עומדות לי דמעות בעיניים.
אין לי מה להגיד, מלבד זה שזה פשוט לא פייר.
לא פייר.
ואני לא יודעת מה לעשות, לא יודעת.
בטח שלא יודעת מה להגיד..

נשבר!!!

לא רוצה כלום
לא רוצה לעשות כלום
לא רוצה
רוצה להתחבא וזהו
הלוואי ואפשר
כל הזמן צריך משהו, כל הזמן רוצים ממני משהו, כל הזמן החיים האלה
הלוואי ויכולתי פשוט לישון וזהו.

טריגר