סליחה שפותחת הודעה נפרדת. . .

סליחה שפותחת הודעה נפרדת. . . לאחר שקראתי כעת את השרשור על רצונה של האומנית המיוחדת ליאן שווארצנברג שמביעה רצונה לבוא ארצה... רוצה להפנות תשומת ליבכן לפרט חשוב לאחר שנירגע מהמחמאות ומההתלהבות . . . נטל ההכנות לפני ,בזמן ואחרי נופל בגדול על אתי רז המקסימה והנפלאה. . .וכשהיא כותבת בשרשור שלדעתה האישית אפשר "רק " פעמיים בשנה . . .אני חושבת שיש לקחת זאת בפרופורציה. . .וגם קראתי כעת את ההסבר שלה על המיקוח והמחיר עם האומנים. . . בסופו של דבר אף אחת מאיתנו לא עברה זאת בעצמה . . .וכמה שנהנו כולנו מדונה קאטו . . .הנטל נפל בגדול על אתי ובעלה מוטי . . .וזו אחריות לא קלה כלל ועוד לארח אדם "זר" ,ולהתעסק עם ההרשמה וגביית הכספים וארגון הסדנאות וכו' וכו' וכו' . . . ועוד להגיע לכמעט כל סדנא . . .איני בטוחה שכל אחת מאיתנו הייתה יכולה לעמוד בכך כי רובנו גם עובדות . . . אז בואו נחשוב . . .נשקול ברוגע . . . מקווה שאינכן כועסות עליי . . .כי גם אני התלהבתי מאד אתמול והבוקר קראתי את התגובות בשקט וחשבתי על כך ברוגע. . .ואני כותבת זאת על דעת עצמי . . .

אתי רז

New member
ענתי. תודה על האמפטיה..../images/Emo9.gif אבל, באמת באמת באמת, שמבחינת ההקרבה של מוטי ושלי אין ממש בעייה. נכון, זה לא קל ויש אפילו רגעים קשים...אך שנינו פנסיונרים ויש לנו את כל הזמן והסבלנות שבעולם. אז מישהו צריך לעשות את העבודה, לא??? חהחהחה.

|../images/Emo25.gifאתי, האם אמרתי לך פעם שאני אוהבת אותך?????????????????????????????????????????

vikie

New member
אופל, את מדהימה אותי כל פעם מחדש ברגישות שלך. כל הכבוד!

למעלה