סליחה שפתחתי הודעה חדשה אל תכעסו!

סליחה שפתחתי הודעה חדשה אל תכעסו!

אז שמעו נכון בקשר למפגש מעריצים אססס... יש מכתב מזה יפה שרותם רשמה אני שיניתי קצת(רותם אל תכעסי עליי שלך היה הכי אחרון ואפחד לא ראה אותו!): רוברטו שלום! יש לנו חלום, לפורום תפוז. לפגוש את הכוכבים שלנו: אדם,אושרי,ערן,אביחי ושרון. אנחנו משתדלות להגשים את החלום הזה ולהפוך אותו למציאות. לכן, אנו מבקשות בכל לשון של בקשה אנא, תארגן לנו מפגש מעריצים אתה לא יודע כמה אנחנו אוהבים את הגיים בויז!!!
וכמה אנו רוצים לפגוש אותם!!! אם אתה מבין את הרגשתנו, נסה לארגן לנו איזה מפגש. לנו, פורום גיים בויז בתפוז, זה יהיה המפגש הכי קסום בעולם!!! שאף אחת לא תשכח אותו בחיים!!! אולי אתה לא יודע איך אנחנו מרגישים בקשר אליהם! אתה חולם כל היום וכל הלילה לפגוש ולדבר מילה או שתיים עם הכוכב שלך! הלב.. הלב דופק כמו שעון כאשר אנחנו מתכננים ללכת להופעה. אנא, בבקשה אנחנו מאוד רוצים לפגוש את הגיים בויז כי כמו שאמרנו זה יהיה כמו חלום שהיתגשם!!! מחכות לתשובה שלך, פורום הגיים בויז, תפוז.

ובסוף תמיד צריכים להוסיף את מספר

הפורום או כתובת הפורום או את הטלפון של רעות!!! כי היא המנהלת כבר נחשוב על משהו!!!

אני התחלתי לרשום מכתב...

כשהוא יהיה מוכן בכתב אני ישים אותו בפורום.. ואז נדון איזה מכתב שנשלח...ואותה בת שרשמה תשלח ותחכה לתשובה.. טופפ??

אוריי אהבתי את המכתבב הכיי בעולםם

לפיי דעתי צריךך לשלוח אותווו אבל נשאל לדעת כולל הבנותת!

בננות

לדעתי המכתב מושלםםם!! רציתי לשאול אם אני יכולה לשלוח אותו מהמייל שלי וכשאני יקבל תשובה אני ירשום אותה פה... אם כן אני אשמח אם תרשמו את האימייל שלר רוברטו ותתנו לי לשלוח אותו

שירנוש91

New member
אהבתי ...

מי שכתבה יש לה כישרון חחחח.. אבל אופה זה בטוח יהיה בתלאביב הפגישה חחח.. אני ממש מקווה שאני אוכל לבוא..!!!

0o0o loren o0o0

New member
בתל אביב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אמאא ני גרה די רחוק..
זה בטוחח

עונה=]

תראו המכתב ממש ממש ממש ממש יפה אבל בר אמרה למשל שהיא כותבת מכתב והיא תשים אותו בפורום ואז נבחר ואם יש עוד הצעות תשלחו ואז נבחר את הכי טובה ודרך אגב אורי ממש יפהה מכתב ממש יפה

בנות[:

אתן מוזמנות לבוא ב-16 לקניון הקריות.. יש שם הופעה ומפגש איתם... ויש מלא מפגשי מעריצים איתם אז פשוט תגיעי...[: הם באמת ישמחו..

למעלה