סליחה תודה - סיכום שבועי

kikona126

New member
סליחה תודה - סיכום שבועי

לא היה כל השבוע אז יאללה להוציא הכל החוצה

gils33

New member
תודות../images/Emo51.gif

תודה שהצלחנו להתארגן עם הילדים ולצאת אתמול. תודה שהיציאה הייתה סוף הדרך. תודה שקמנו היום מאוחר. תודה לטיולים שעשינו. תודה לכל השבוע שעבר שהיה אחלה שבוע. תודה לאישתי. תודה לילדים, תודה לחברים. תודה לשמש שממשיכה לזרוח כל יום ולהמשיך לגרום לי לחייך. תודה

ellyd

New member
שלום אני גם חדשה

מגיעה אליכם דרך הסרט, שסידר לי את הדברים בצורה נכונה והסביר לי טוב יותר את מה שידעתי מפנים תמיד. תודה על: העבודה הנפלעאה שיש לי. על המשכורת שאני מקבלת בגילי המופלג. על החבר המדהים ביום שיכול להיות. על אמא אוהבת ומבינה. על אחיינים מתוקים מאין כמוהם. על סופי שבוע על הבריאות על הדירה החדשה שלנו. על הטרנטה שלנו שסוחבת אותנו בכבוד. על זה שאנחנו יכולים לעזור לאחרים. על זה שהחיוך הגיע אפילו שלא היה חשק לקום היום בבוקר.

ליאת 888

New member
../images/Emo13.gif תודה

תודה לשמש שזורחת בבוקר,
תודה ללילה שהיה רגוע,
תודה לתוכניות הבוקר שכרגיל מספקות לי תשובות,
תודה לבוקר שמתנהל לו בשקט,
תודה לכולכם על פורום נהדר
יום מקסים לכולם!!!

kikona126

New member
תודה ../images/Emo13.gif

תודה לחורף שקפץ לביקור, וחבל שברח ככה אחרי יום אחד... תודה להורים שדואגים לי עכשיו כשאני חולה במיטה תודה לעוד יום קסום שמתחיל
ולשנת לימודים שנפחתה אתמול (באוניברסיטה!!!)

Purple Mushroom

New member
תודה תודה ../images/Emo9.gif .

תודה לאלוהים . תודה לאוויר . תודה לעולם
תודה לבריאה . תודה לחיים . תודה על המסגרת שאני נמצא בה . תודה לדירה שאני גר. תודה למשפחה התומכת
תודה לעבודה (למסגרת,שוב) תודה לכל מי שתומך בי. תודה לכל מי שמאתגר אותי. תודה לחיבור לאינטרנט . תודה למייל . תודה לתפוז
אנשים . לפלטפורמה הזאת . לפורומים , לקהילות , לזה שיש לי בלוג . לבלוגיה . למצלמות האינטרנט . ולאנשים הנפלאים שנותנים מעצמם , שאוהבים אותי , ויוצרים קשר איתי . קשר הדדי . תודה
.
.
.

תודה

על ההופעה המדהימה שהייתי בה ביום שבת, על העבודה הנחמדה שלי, ועל החיים בכלל. תודה. :)

למעלה