סליחה!!!!

• פותח הנושא R W B
  • פורסם בתאריך

R W B

New member
סליחה!!!!

פותחים פורום לאנוק ולא אומרים לי??!!!! ממש חוצפה!!! עכשיו ברצינות... אנוק, הזמרת הכי שווה שיש (אחרי מישל בראנץ'!) אני חולה על השיר michel פשוט שיר שולט! (אני שומעת אותו עכשיו
) ד"א אף פעם לא יצא לי להסתכל על הביוגרפיה שלה... בת כמה היא???

Torn

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בואנה יש פה כבר מלא אנשים

Ne§t£A Gi®L

New member
ברוכה הבאה!:)../images/Emo108.gif

ובקשר לביוגרפיה-יש מלא ביוגרפיות בקישורים
ברוכה הבאה! ספרי קצת על עצמך...

R W B

New member
../images/Emo9.gif

אני בת 12 מראשון לציון. אפשר להגיד שרק בזמן האחרון ממש "גיליתי" את אנוק, אז אני עדיין חוקרת עליה! (שומעת דיסקים וכו'...) בזמן האחרון העולם שלי מורכב רק משלוש נשים (מופלאות!) מישל בראנץ' (שולטת
) פטה וילסון (השחקנית מניקיטה - ובקרוב בסרט!!!!!!!) וכמובן, אנוק

michalas

New member
נצל"ש...

מרשים לי
היי, אני מיכל (היי צחי, היי רוני *מנופפת לכם לשלום..* חח..) ואני די שומעת את אנוק.. כאילו, יש לה אחלה מוזיקה... ואני לא יודעת אם אני אכתוב פה הרבה...משערת שלא ממש... אבל רק שתדעו, שאני קוראת הכל

Torn

New member
../images/Emo12.gif

*מנופף למיכל לשלום*
מה קורה

Ne§t£A Gi®L

New member
היי!!:)../images/Emo108.gif

פרסמת את הפורום שלי בחתימה!! תודה!!
והיא ממש מצויינת...מישל בראנצ' גם כן, לדעתי-טובה
אגב, ראשל"צ רולז

love_asp

New member
שאלה קטנה לגבי החתימה שלך...

לפני זה אנ רק רוצה לומר שאני בחור אנטי-ממסדי, ועם-זאת דיי מרובע. מה שאומר שכשיש מסגרת מסוימת, אני ממש בקטע... דוגמאות: בטיולים אני עושה בדיוק מה שהמדריך אומר, בצבא אני "חניך מצטיין" וכו'... ולכן, אני מאד מעריך את מנהלת-הפורום האהובה שלנו, לירי. אני מכבד אותה ורואה בה דמות סמכותית ומכוונת. עכשיו, יש לי רק שאלה קטנה בקשר לחתימה שלך. למה האות U בשם של אלוהים (אה, אופס, סליחה, התכוונתי לומר אנוק), היא אותה גדולה? כתבת AboUk, למה לא לכתוב פשוט Anouk ....? תודה מראש

Ne§t£A Gi®L

New member
...../images/Emo108.gif

בסעיף האחרון של החתימה שלי, יש משהו דומה, עם Made In CaTLaND או משהו כזה... לא יודעת למה, כשאני כותבת דברים באנגלית במחשב [הכוונה היא לדברים לא פורמליים וכאלה...]-וגם בכלל, במציאות, כשאני כותבת [ושוב-לא פורמלי, לא מבחנים...לעמצי, לחברות-כאלה דברים]- אני מעדיפה לכתוב חצי חצי... נראה לי הרבה יותר "אני" לכתוב ככה:) אין לי שמצ למה. זה כבר הרגל-לשחק עם הקאפס-לוק כשאני מקלידה משהו:) אין לזה שום כוונה נסתרת לבריטניה או בסגנון...פשוט הרגל:) להחליף?
ותודה על ההערה שכתבת בהתחלה

love_asp

New member
מממ... שתי הערות (הארות... ../images/Emo8.gif )

1. שאלת אם להחליף את החתימה מAnoUk לAnouk. אני חושב שכדאי. את חזרת והדגשת שאת עושה את זה רק במקרים "לא-פורמליים".... הרשי לי להזכיר לך את הכח שלך. את מנהלת פורום אנוק בתפוז. אין עוד בן-אדם כזה בעולם....! החתימה שלך היא דבר פורמלי. פורמלי בהחלט. לכן מן הראוי להחליף את זה לAnouk. אבל זו רק הדעה שלי... זכותך לעשות מה שאת רוצה - את המנהלת ואני מכבד את זה...
2. Caps Lock? לא יותר נוח עם Shift...?

למעלה