סליחה

לינקס

New member
סליחה

אבל שאני שומע שאתם מרשים לעצמכם גלידה כל היום או ציפס כל היום או כל מאכל אחר שהוא משמין כחלק מדיאטת פלא ממש בא לי לבכות אני רואה בכם את עצמי לפני שנתיים הרי ברור שזאת דיאטת יו יו הרי הדרך הנכונה היא לאמן את המוח לאכול נכון ומסודר ובריא זה צריך לבוא לאט לאט ולא מהר זה לוקח המון אנרגיה ומאמץ במיוחד לאנשים כפייתיים כמוני בבקשה ממכם אל תהרסו את הגוף שלכם יש לנו רק גוף אחד ואין לנו חלקי חילוף בבקשה ממכם בלי דיאטות קסם (יו יו ) תבחרו רק בדרך הארוכה שהיא ללמד את הגוף לאכול נכון כל אחד לפי דרכו הוא אל תחזרו לנקודת ההתחלה (שלשם כולם חוזרים אחרי דיאטות פלא ) (בשבילי לחזור לשם = מוות ) ( 30 קילו שהורדתי אם אני מעלה אותם בחזרה אני חושב שלא יהיה יותר טעם לחיי ) יש מבניכם שלא מכירים אותי אני לא ממש רזה יש לי עדיין להוריד 10 קילו למשקל נורמלי ו 20 קילו למשקל נחשק (אני שוקל 90 על 180 ס´´מ ) אני משתתף בקבוצת תמיכה שממש עוזרת לי להמשיך הלאה ואני מקווה שכל אחד ישיג את התמיכה שלו ולא רק עיי התכתבות מילולית בקיצקוץ אין דרכי קיצור בחיים בדרך להרזיה כל מי שהרזה במהירות העלנה הכל בחזרה (אני למשל הורדתי 45 קילו לפני 6 שנים במרזי מורית והעלתי 50 קילו בחזרה כבינימט כל כך המון משקל זה ממש להוריד טון מהחיים שלי עם כל הדיאטות שעברתי מזלי שמצאתי את הדרך הנכונה בשבילי ואני מאחל לכולכם שתמצאו אותה גם ) ולסיום אני ממש מבקש ממכם מתחנן שמרו על הגוף שלכם בידידות לינקס (אליקו)

לינקס

New member
תיקון

אני שוקל 90 קילו על 183 ס´´מ

ארינה

New member
תראה, לא כל דיאטה שהיא טובה

ונותנת לך מגוון אפשרויות מזון היא דיאטה יויו. אני עושה דיאטה מסודרת שנכון יש לי גם לאכול בה גלידה והרבה אז היא לא דיאטה יויו. היא נותנת לי מגוון מכל אבות המזון ומכל המזונות. דיאטות יויו הן דיאטות של כדורים ומשקאות וקסמים. פה אני עושה דיאטה פרופר פלוס דיקור אין בזה שום דבר פסול. הדיאטה שאני עושה היא גם לא דיאטת רעב אני אוכלת המון אוכל רק שקיימות מספר הגבלות זה הכל.

למעלה