סליחה

סליחה

ת´אמת אני לא יודעת על מה יש להצטער כי אני הבעתי את הדעה שלי ואני אף פעם לא ידעתי שאנשים ככה מסתערים עלייך רק כי הבעתי דעה ואני יודעת שאולי חלק גדול ממכם לא מסכים איתי ואני לא הייתי מתנפלת עליכם ככה כי הבעתם דעה. זה כל אחד והדעות שלו ואולי חלק מפה צודקים שלאצריכים להכניס את ח´ לבוגרת אבל תנו לי לשאול אותכם 2 שאלות:1. כאתם הייתם בכיתות יותר נמוכות אז זה לא הרגיז אותכם שמתיחסיים אליכם בצורה תינוקית???? 2. כשאתם הייתם בכיתה ח´ אתם לא שאלתם את אצמכם למה לא מכניסים אותכם לבוגרת? ולמה לנו לא עושים דברים מיוחדים???ולמה המתייחסים אלינו כמו ילדים קטנים?? ואני מודע שאני ילדה די לא אחראית וגם לי יש עיסוקים אחרים וגם אני בגלל חוג אחד אצלי אני לא מגיעה לפעולה פעם בשבוע אני מגיע רק בימי שבת כי בימי שלישי יש לי חוג ובעוד שנתיים כשאני אכנס לבוגרת אני אמצא לעצמי עיסוק אחר ואני אתחיל משהו חדש (כי זה די מעצבן להיות באותו דבר כבר 6 שנים...) בסדר ואני אתחיל לקחת על עצמי דברים קצת יותר באחריות, ואני אולי לא מתאימה כל כך להיות מדריכה אבל אני בטוחה שילדים אחרים בגילאי שכבות גדולים ממני בשנה או שנתיים למה גם אותם לא מכניסים לבוגרת?, ולמה מתיחסים אלינו כמו ילדים קטנים? הרי אנחנו כבר בוגרים ואני גם מאוד מסכימה אם הילד\ה שאמר\ה שאנחנו מרגישים גגדולים על ילדים בני 10, אבל יש לזה עוד דבר, אני כבר בכיתה ז´ ואני מרגישה בוגרת אולי על ילדים בני 10 (טוב נו אני מרגישה...) אבל תחשבו על זה ככה זה שנה הפרש ביום כיתה ח´ לט´ ואנחנו בזכרון שאין לנו כיתה ח´ בקן תמיד תהיה לנו חסרה שכבת גיל 1! וכן, זה מעצבן כי אף פעם לא יהיה את מי לשאול שהוא עכשיו בכיתה ח´ מה עוברים בפעולות ואני צריכהלשאול את אחותי שהיא בכיתה י´ (ואם אני מוכרחה לציין שהיא מצליחה יפה להפעיל קבוצה) (love you maya!!!) ואני שקצת פחות אחראית ממנה (טוב נו הרבה) אני יודעת שאי לא אצליח להעביר פעולה+ללמוד+למצוא לעצמי זמן פנוי אבל אני מאוד אשתדל ומאוד אנסה לעשות את זה!!!! טוב אז אולי טיפ טיפה הגזמתי אז עכשיו אני אלך הדר פרדו קן זכרון יעקב

הדר חמודה

א. תחשבי, אם ח´ יגידו שיש רק שנה ביניהם לבין ט ונגיד שנכניס אותם לבוגרת, אז יתחילו כיתות ז להגיד שיש רק שנה הבדל בים ז ל-ח ואז זה ימשיך, זה פשוט בלתי אפשרי. ב. כיתות ח´ צריכות לעבור תהליך כניסה לבוגרת, שתאמיני לי בסופו זה משתלם, אני אישית הייתי בבוגרת בכיתה ח´ כי היינו רק קבוצה אחת בקן ואני חושבת שזה די הרס לנו כי בכיתה ט כבר רצינו להדריך ואף אחד לא נתן לנו ות´אמת גם לא היינו בוגרים מספיק. תשאלי אפילו את אחותך, זה פשוט בלתי אפשרי לתת לח´ להיות בבוגרת, הם יכולים לעזור בכל מיני דברים אבל לא להיחשב ממש בבוגרת. ולחטניקיות שלי: אל תכנסו יותר לחדר בוגרת כי אתם לא בבוגרת!!!

למעלה