סליחה

רשף כשף

New member
סליחה

אלו חטאי בשנה החולפת: יוהרה חמדנות תאווה קנאה גרגרנות זעם עצלות אני סולחת לעצמי על שהפרזתי וחטאתי. ומתכוונת בשנה הקרובה לחטוא פחות. בעיקר בתחום הגרגרנות. אני מבקשת ממי שנפגע ממני בפורום לסלוח לי על שפגעתי בה/בו. ומבטיחה שזה לא נעשה מכוונה תחילה. אשמח לשמוע באופן אישי אם פגעתי במי מכם, ולהתנצל על הפגיעה. באהבה רבה
רשף

אחר שהיכת באגרוף רשע על ליבך

על חטאים מדומים שאינם מפריעים ואינם פוגעים באיש, וכ``ש שאין בהם כל עניין לאחרים, הלא מעתה נותר מקום די והותר להמשיך בחטאים מדומים הללו עד יום כיפור הבא עד שתוגדש הסיאה, או אז יהיה אפשרי שוב לפנות מקום ע``י טפיחות קלות לחטאים הבאים ביו``כ הבא

זין על "חטאים" - אין דבר כזה!

הדבר הגדול אינו שופט אף אחד. השיפוט רק בתוך כל אדם לבין עצמו.

boya ka

New member
יש שגיאות !

הדבר הגדול לא שופט. השיפוט הפנימי לפעמים מושפע ממערכות מורכבות חיצוניות, סביבה לוחצת, אמונות ניגודיות, בקיצור מצב חלום שכזה... שמסתיר את הטבע האמיתי של המציאות, וגורם לאחד למצוא תיאורים מורכבים לגמרי שנוגעים לפעולות פשוטות, ומחוסר הבנה פשוט... מאחר ולא קל לקבל אמונות נוגדות, ותמיד יהיה כאלה שיקפצו בראש בתור מגני העולם המודרני, מתוך ניתוק מסויים ממצב המציאות/חלום והמפגש בינהם, מכאן עיצוב מיינד חסר הכרה פשוט ומפחיד, כל אופצייה קיימת מאחר והתת מודע נמצא בקשר עם העולם, המגע עם מכשפים בסגנון דון חואן מזעזע את תפיסת העולם עד מוות, ואז הלידה מחדש לא פשוטה בכלל. במיוחד אם הישות שהעצמי בחר בה לא מספיק מודעת למצב החלום ולהשלכות של פעולות אלה או אחרות על מצב ההויה הכללי.

boya ka

New member
הכי עצוב כשמנסים לצאת מהמצב

אי אפשר להאשים אף אחד ! מאחר והישויות האלה עברו את השלבים האלה, הם מוצאות דרך לעשות ספין לאשמה ולעצב את המיינד בצורה לא נעימה בכלל !

סנכרון הגדרות - כדאי

אין שגיאות אין טעויות אין חטאים. הכל הוא ביטוי אלוהי לקיים - ליש. אין בחירה "רעה". כל מעשה הוא לצורך החוויה של התלמיד. כל חוויה היא לצורך ההכרה ברגש המסוים העולה והזדמנות "לחבק" אותו - לאהוב ולקבל את האנרגיה המכונה רגש. אין ברצוני שיווצר שרשור של "מי יותר צודק". שנינו צודקים מראש. יש צורך לסנכרן הגדרות.

boya ka

New member
אין ספק

חטאים, שגיאות וכאלה קיימים מכורח הגדרה לפעולה שלא מניבה תוצאה חיובית לקיום. השאלה היא במערכת הגדרות מודרנית, שלא קשורה לזרמים או דתות או אמונות סביבתיות... מהי הדרך הנכונה לבצע פעולה ??? מי קובע איזו פעולה נכונה ואיזו לא ??? בסך הכל מדובר בלהביא את המיטב שלנו ולהגיש אותו בענווה לאינסוף.

רשף כשף

New member
לא זכור לי שהזכרתי אותו בהודעה

ולכן קשה לי למצוא את הקשר בין התגובה שלך להודעה שלי.

חשוב לי לציין

אין חוק אוניברסאלי שקובע שמעשה אחד הוא חטא ומעשה אחר הוא לא חטא. גרגרנות, עצלנות, כעס וכל אלו, אינם חטאים אלא ההתנהלות שלך עצמך. אם את לא נהנית מן הביטויים האלו שלך, קבלי בנחת שאת כזאת ושני אותם כרצונך. אבל בבקשה, אל תכריזי על עצמך כחוטאת. אינך חוטאת ואינך "לא טובה" או "טעונת שיפור". את חלק מן המושלם ואת בתהליך תמידי של חוויה ולמידה. להכריז על עצמך כ"רעה" או כ"חוטאת" רק מוסיף על מערכת האמונות שלך אמונה נוספת, אמונה שאת "חוטאת". ושוב, חיים נעימים לכולנו.

רשף כשף

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

אדם חי על פי מערכת האמונות שבנה לעצמו. מה שאתה מציע לי לעשות הוא לשנות את מערכת האמונות שלי. אני מודה לך על ההצעה. לי אין בעיה עם ההגדרה שלי שאני חוטאת, ואם תקרא היטב את הודעתי המקורית תוכל לראות שאני מתכננת להמשיך ולחטוא גם בשנה הקרובה. אני בהחלט חושבת שיש מקום לשיפור, אני חשה כי אני שלמה אך לא מושלמת ואינני רואה את עצמי כחלק מדבר מושלם.

למעלה