סליחה

• פותח הנושא expo
  • פורסם בתאריך

expo

New member
סליחה

הגעתי לכאן בגללה היא זרקה אותי לפני כמה שנים וזה היה כל כך כואב והיא מצאה מישהו אחר וזה הכאיב יותר והתחתנה אני לא מאמין בכשפים ומאגיות אבל ממש קיללתי אותה בליבי ומאוד מאוד רציתי שיהיה לה רע בעתיד והיא היא התקשתה להביא ילדים לעולם ושכבר הצליחה - העובר לא החזיק מעמד אז אני מבקש סליחה גדולה לא התכוונתי שיהיה לה רע עד כדי כך ולמרות שאני לא מאמין בכשפים ובמאגיות אני בכל זאת חוזר בי מכל קללותיי מכל הדברים שרציתי שיקרו דוקא זה קרה? מאחל לך רק טוב איפה שלא תהיי

MoonTay

New member
.....

קראתי ושקלתי שוב ושוב אם להגיב, לבסוף החלטתי להגיב. אני או אולי יותר נכון לאמר בן זוגי קולל ע"י מישהי, הקללה הייתה מכוונת להריון הספציפי שהיה לנו. בן זוגי נבהל מאוד מהקללה (יש לציין שאנו לא מאמינים בעין הרע או בכישופים, מגיות למינהם). אך הצורה בה האשה קללה אותו הלחיצה אותו. זה קרה חודשים לפני שאיבדנו את העובר/ תינוק שלנו. בן זוגי לא שיתף אותי בעניין הזה, החליט לא להתייחס לעניין בכובד ראש. לאחר שאבדנו את התינוק שלנו עניין הקללה רדף אותו, הוא אכל את הכל בפנים ועם כל הקושי שלי להביט ולראות את המועקה שלו, מפאת כובד המועקה שלי, הצלחתי לגרום לו לספר לי. לא יכולתי להבין כיצד מישהו יכול לאחל רע למישהו אחר, לא הצלחתי להבין- מודה!, בן זוגי קיבל את זה מאוד קשה- דבר שהעיב על מערכת היחסים ביננו, הוא האשים את עצמו בכאב שחשתי, האשים את עצמו בקללה שלה, האשים את עצמו בכל דבר קטן. הוא חי תקופה ארוכה כבן אדם שפוף- כאשם!! למרות דברים חוזרים ונשנים שאין בו אשמה, הוא עדיין התקשה לקבל זאת. כל מבט שלו בי הראה התנצלות, כאילו אות קין על פניו. סבל נוראי. אני מניחה שהבחורה שאיחלת לה רע אינה יודעת שאיחלת לה זאת, לפחות ´מה שלא יודעים לא כואב´- פחות כאב יש בה, למרות שלעולם לא תדע מהו כאב של אובדן, ואני כ"כ מקווה שלא תדע. אולי כדאי שתלמד שמילים ש´נזרקות´ באויר אינן סתם.למילים יש כוח עצום, הן יכולות להרוס ולבנות. המלצה להבא- ברור את המילים, שלוט בתחושות שלך. אתה נושא כעת מטען כבד ואשמה- איתה אתה צריך לחיות. מקוה שלמדת משהו. הסליחה שלך לא תחזיר לה את מה שהיא איבדה, אבל אולי, ואני באמת מקוה, שהיא לימדה אותך משהו- לשלוט על תחושותיך ועל הרע שאתה מאחל לאחרים. שיהיה לך רק טוב, ממישהי שמנסה אבל קשה לה קצת לסלוח.

kathi

New member
כח הברכות

אם לקללה שלך היתה השפעה (ואני לא אומרת שכן), אז לברכה שלך בטח יש השפעה עוד יותר חזקה. אני מצטרפת אליך ומברכת אותה שיהיה לה רק טוב. ושלא תדע עוד אובדן לעולם. ולך אני מאחלת שתתגבר על הכאב שלך, ושתמצא את האחת בשבילך.

expo

New member
תודה kathi

עד שלא קראתי את מילותייך המחזקות, לא ידעתי עד כמה הייתי זקוק להם. תודה.

למעלה