סליחות מכל ה

קטיפה

New member
סליחה

אם פגעתי במישהו סליחה אם העלבתי מישהו סליחה אם ביאסתי מישהו סליחה סליחה סליחה כתבתי לכם משהו נחמד ואני יכתוב אותו לפורם בערב מתישהו אוהבת אותכם המון המון שירלי וסליחה ש פתחתי הודעה חדשה :)

ritosh

New member
יקירי, ../images/Emo140.gif

הכרתי אותכם לפני כמה חודשים ומזרים גמורים הפכתם להיות למשפחה השניה שלי. את כל ההתלבטויות שלי אני חולקת אתכם. אין לכם מושג כמה עזרתם ועדיין עוזרים לי. אני כל כך שמחה שאתם פה בשבילי. אני מבקשת סליחה אם פגעתי במישהו. אם לא התייחסתי להודעות שכתבתם. אם בשיחות פרטיות חיטטתי יותר מדי ושאלתי שאלות אישיות מדי. הכל נעשה מתוך הצורך לדעת יותר על הלופוס בכלל ועל הבעיה האישית שלי בפרט. לכוכי וגאיה, עדית, שירי, שירלי, ויוי, אילנית, יפית, אסף, מרואן, טלי, קובי,יואב, נועה, קארין, רינת, שאנל,ובטוח יש מי ששכחתי, לכולכם, שתהיה לכם שנה טובה, שכל משאלות לבכם יתגשמו לטובה. שנת בריאות. שיהיה לנו רק טוב, אוהבת אותכם ריטה.

ritosh

New member
מכוכי לכל חברי הפורום:המון../images/Emo24.gif|

וגמר חתימה טובה!

yoavl1

New member
סליחה לפורום הנפלא!

אני מתנצל אם מישהו או מישהי מכאן נפגעו ממני. שתהיה חתימה טובה וצום קל למי שצם. אני אישית נוסע לעשות את כיפור בצפון, באכילה מרובה וטיול בחצבאני וברכס רמים. שנה נפלאה. ואינשאללה, רק טוב. יואב

gaia20

New member
וואלה... לא בקשתי סליחה....

אוקי, אז תורי:
על כל המעשים הרעים שעשיתי לכל האנשים שבהם פגעתי סליחה לכל מי שסתם רוצה אחת....
סליחה לאמא סליחה לאחיות שלי סליחה לאבא שיושב לו למעלה סליחה לגאיה- אם היתי קצת קשה איתך סליחה לכל מי שסתם רוצה אחת......
סליחה לפורום היקר שלי- אם העלבתי או אמרתי מילה לא במקום.... סליחה לכולם. אוהבת אוהבת, חיבוק ענקי

קטיפה

New member
לריטה

תודה רבה ושנה טובה גמר חתימה טובה גם לך ולמשפחה שלך מאוד ריגש אותי מה שכתבת בבקשה בבקשה תסתכלי במה שכתבתי לכם לכל המשפחה השניה שלי שזה כולל גם אותך אז זהו והמשך שבוע מהנה ושקט! שירלי

gaia20

New member
יואבי, סליחה......./images/Emo24.gif

הקשר שלנו בשנה האחרונה נותק מסיבה ש"תשמר במערכת".... אני מבקשת סליחה על מה שאמרתי\עשיתי לך.... חיבוק ענק!!

ritosh

New member
| שירלי חמודונת |../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה ילדה. עכשיו ראיתי מה שכתבת.תודה מכל הלב. אמרתי לך שיש לי שלוש בנות ונוספה לי רביעית.........ועוד משפחה ענקית!

3ויוי

New member
ריטה לה../images/Emo140.gif

אני תמיד שמחה למצא אותך פה ,ומרגישה את קרבתך ושייכותיך אלינו קרוב ללבי ,וזה מחמם מאד. מאחלת לבתך ולך המון שמחת חיים תקווה והכרה מצד הממסדים , בריאות וכח להמשך .עם אמא כמוך שצועדת יד ביד אפשר לומר רק כל הכבוד. מאחלת גם לך צום קל וגמר חתימה טובה המון -אהבה ויוי.

זאבית

New member
גמר חתימה טובה לכולכם../images/Emo42.gif

תודה לכולם על הסליחות ואני מאחלת גם לכולכם שתהיה לכם שנה נפלאה. גמר חתימה טובה וצום קל. שירלי, ריגשת אותי מאד, עדית.

קטיפה

New member
אז כמו שהטחתי

הכנתי לכם משהו קטן שמקווה שתאהבו אם לא נא-למחוק!
לפורם היקר שלי אני מבקשת ממכם סליחה, סליחה אם פגעתי העלבתי התעלמתי בואו ואני אספר לכם סוד באתי לפורם הזה לפני כמה זמן? 2 חודשיים 3? אוייש כמה שהזמן רץ באתי כילדה תמימה וחלשה שאמרו לה שיש לה חשד ללופוס פתאום נושר מעט השיער חוש הטעם הלך לו לאיבוד האמוגלובין שואף לאפס הפרקים כואבים יש לה פריחות על הפנים ילדה בת 13 שרגילה להיות בריאה כמו שור פתאום אומרים לה שיש לה מחלה מחלה שהיא תחווה כל חייה תאהב אותה לטוב או לרע באתי ושאלתי מזה לופוס? גאיה קפצה ונתנה לי קישור הייתי מבולבלת נורא היו לי מיליון ואחת שאלות האם הלופוס יפריע לי ללימודים לחיים האם הלופוס יהורס לי את אהבתי לרוץ לקפוץ להשתולל? והורפא לא רצה לענות הייתי מבוהלת, מבולבלת, עצובה, מדוכאת . ואז התברר שכן יש לי לופוס ואני שאלתי את עצמי למה אלוהים רוצה להרוס לי את החיים ותוקע לי ככה את הלופוס באמצע? הייתי כבר מיואשת ואז הגיעה הישועה-אתם! אתם אהבתם ניחמתם חיבקתם המלצתם אתם עניתם על בלבולי ללופוס עניתם על שאלותי אתם גרמתם לי לא לשמור הכל בבטן אלא להתיעץ לשתף עשיתם את חייה לטובים יותר וקלים יותר וכאן ידעתי שהנה הנה פה זה הבית השני שלי כאן אני אוכל לשפוך את מכאובי וכך אני עושה אז אני רוצה לומר לכם תודה תודה ענקית ענקית מכל הלב הנשמה והנפש תודה לכם "המשפחה היקרה" שלי! וסליחה גמר חתימה טובה וצום קל שירלי

lupland

New member
שירלי היקרה.

שירלי היקרה שלום. שמי אסף וגם אני הצטרפתי לא מזמן לפורום. רציתי לספר לך שמאוד התרגשתי כשקראתי את המכתב שלך קראתי.וחזרתי להתחלה.ושוב קראתי.ושוב חזרתי להתחלה וכך עוד כמה פעמים. אני שמח לקרוא שכתבת כאן שכאשר הגעת לכאן מצאת אנשים שאהבו.ניחמו.וחיבקו אותך.ובמיוחד שמצאת כאן בית שני. גמר חתימה טובה גם לך וצום קל. אסף

3ויוי

New member
../images/Emo140.gifשירלי יקרה../images/Emo141.gif

אכן נגעת ללבי כמו רב הפעמים ,מתוקה קטנה ,את שייכת לקבוצתנו והשייכות הזאת עם האנשים הניפלאים מרפאת .כל אחד ואחד כאן מיוחד ,כל אחד עם עולמו הוא , מיתמודד עם אותו ידיד לצרה שלנו הלופוס. מחזיקה לך אצבעות שתשמרי תמיד על יצר החיות וחדווה והתקווה תדעי שתמיד יש פתרון לכל בעיה ואנו כאן לך ההוכחה. תמשיכי בחיי כרגיל ותגמרי את כל המטלות שנועדו לך בכייף. גמר חתימה טובה אוהבבבת ויוי.

gaia20

New member
וואי, שירלי....

אין לך שמץ של מושג איזה צמרמורת טובה עשית לי.... שירלי, ילדונת מלאת שאלות.... תמשיכי לשאול, תמשיכי כי אנחנו אוהבים לעזור ולענות... אנחנו אוהבים להיות כאן אחד בשביל השני קחי חיבוק ענק ממני, ממש התרגשתי לקרוא אותך....

ilush

New member
קטיפה יקרה

חמודונת, המכתב שלך היה נפלא- כל כך אמיתי, כל כך מהלב- כל כך את! לפחות מהזמן הקצר שאני נמצאת פה בפורום למדתי שאת באמת משהו מיוחד- כל כך מלאת חיים, כל כך נותנת, כל כך מפרגנת, כל כך איכפתית והרשימה עוד ארוכה.. אז שירלי, תודה לך שאת משתפת את כולנו פה בפורום. דרך שאלותייך, רשמייך וחוויותייך כולנו יכולים ללמוד ולכולנו ניתנת ההזדמנות להקשיב,לתמוך ולעזור. אז שוב, תודה לך! תרגישי טוב, תמשיכי לשתף ולהיות בדיוק כמו שאת, o.k ? אז בינתים חיבוק גדול, מכל הלב, אילנית.

קטיפה

New member
לאילנית

תודה על המחמאות קבלי ממני
ו-
אני לא ממש מכירה אותך אבל אשמח להכיר!

ל3

New member
שירלוש´

מתוקה שלי, גם אנחנו אוהבים אותך מאוד מאוד. ותדעי שאנחנו תמיד פה בשבילך - לתמוך , לחבק להאזין וסתם להיות...... תודה על דברייך המרגשים ונכון שאת מסתובבת עם חבילה לא פשוטה לגילך אבל הנה, את לאט לאט מסתגלת למצב החדש ובכוחות משותפים אנחנו נעבור איתך כל דבר. לא ניתן לך להיות לבד ולא לרגע אוהבת מאוד מאוד

למעלה