סליחות

lironbi

New member
סליחות

סליחה מכל אלה שהתאהבו ולא אהבתי בחזרה, סליחה מכל אלה שסיננתי ולא נתתי צ'אנס לאהבה, סליחה מאלה שהשליתי ונתתי הרגשה מטעה, סליחה מאלה שעשיתם איתם סקס כשחשבתם שאני עושה אהבה. סליחה אם לפעמים אהבתי יותר מידי, במיוחד סליחה ממך, אתה יודע מי אתה, סליחה אם התאמתי לכל ציפיותיך, סליחה אם הגשמתי את כל חלומותיך, סליחה אם עמדתי לצידך בשעת צרה, סליחה אם נתתי כתף ולחי חשופה, סליחה שהקשבתי, ייעצתי, פינקתי, השקעתי, עזרתי ונתתי את כל כולי לך. סליחה. סליחה מאבא שלי שגרמתי לו לבכות, בגללך, בגלל רגעי משבר שגרמו לי לרדת על הברכיים ולהתחנן, סליחה שנחלשתי, סליחה שנשברתי. סליחה מגורלי שפיקפקתי בו וחשבתי שאלוהים הוא סתם ילד קטן עם זכוכית מגדלת, ואני נמלה מסכנה לשבירת שיעמומך. סליחה מהעולם, שהייתי טובה, טובה מידי, סליחה שגרמתי לכם לחשוב אחרת ממה שאני. סליחה אם פגעתי, למרות שאני חושבת שלא. וסליחה מסבא שלי, שיושב שם למעלה, ומתאכזב ממני. קצת מרגש, מעיק וכבד בגרון, אך חובה. מה הסליחות שלכם?

bulb

New member
גם אני סולח לכולם

קצת צורם שאפשר במחי הודעה אחת לנקות את הכל. צריך קצת יותר משחרור הודעה לאומה בשביל לקבל מחילה. מצד שני ,היהדות (בדומה לשאר הדתות) מאוד פרימיטיבית ,גזענית ולא מתאימה לאופי האנושי ,אז מה הפלא? צום קל וטעים

bulb

New member
לא. בקשר לחתימה שלך:לא כל הנוצץ זהב

דגי זהב אוהבים ג'אנק-פוד. לא ,הם לא בקטע של פיצה והמבורגר ,פשוט הם אוכלים הכל. לכן אפשר לשים אותם בבריכה/אקווריום מלוכלך והם כבר ינקו אותו. ממש כמו בסיפור על פרח דג הזהב (;

lironbi

New member
אני שופכת את הלב וזה היחס?

אתה ממש חברי פורום מגעילים.

uzipikar

New member
אנחנו לא מגעילים.....

פשוט ראיתי שהסליחה על הזיוף בזיונים בא לפני אבא וסבא........

lironbi

New member
אני לא זייפתי שום דבר

אולי כנראה לא הבנת את העומק...הרי בכל זאת יש הבדל בין להזדיין לבין לעשות אהבה אז מה קשור לזיופים? אני לא זייפתי ומגנטה אני התכוונתי בציניות למה שרשמתי שאהבתי יותר מידי וכו'...

bulb

New member
לא נורא ,עוד מעט כריסטמס...

אולי אז יהיה לה מזל עם הבקשות

uzipikar

New member
יש הבדל?

לא ידעתי שיש הבדל בין לזיין ולעשות אהבה..... סליחה.... ואף פעם לא ביקשתי סליחה, תמיד התקשרתי לשאול אם אפשר שוב.....

magenta73

New member
אולי זאת רק אני...

אבל למה את מבקשת סליחה על זה שעמדת לצד משהו בשעת צרה...? או על זה שאת טובה מידי? נראה לי שאת צריכה ללמוד לסלוח לעצמך. דבר ראשון. כולנו.

Vdrums

New member
ולמה את צריכה יום אחד בשנה

בשביל לבקש סליחה? למה לא לבקש שצריך? יום כיפור הוא רק תירוץ.

אני מצטער לפעמים אבל לא מבקש סליחה

מאף אחד שרציתי להעליב לכעוס לפגוע כי התכוונתי לזה -אפילו ביום כיפור. כן אני מבקש סליחה אם פגעתי בלי כוונה וזה בטוח קרה ואז אני כולי סליחה מהלב. הצביעות של יום הכיפורים משונה לי .. ולא מתאימה לי

למעלה