סליקון לשיער+שמן פשתן

סליקון לשיער+שמן פשתן

היי לכולם, אני הולכת בעוד כמה שעות לחפש לי סליקון ושמן פשתן לשיער -כי אני רוצה לעשות פאן בבית שיראה כמו לאחר מספרה. אז יש לי כמה שאלות: 1. האם הסליקון המתאים לכך הוא בספריי (כמו דיאודרנט) או בבקבוק (כמו קרם)? 2. איזה סליקון מומלץ? 3. אותו כנ"ל של 1 לגבי שמן פשתן 4. איזה שמן פשתן מומלץ? 5. איפה מומלץ לקנות אותם ובאיזה מחירים? 6. באיזה שלב של הפאן אני שמה כל אחד מהם? 7. תודה מראש נשמות טובות!

שמן פשתן

שמן פשתן שאני ממליץ עליו הוא שמן של מיי ויי או שמן מרוקאי עושים את הפן ואז שמים כמה טיפות (לא הרבה שלא יהיה שומני) ואז עוברים על הפן וזהו אורי מעצב שיער http://www.2all.co.il/web/Sites/ori2000/DEFAULT.asp האתר שלי אתם מוזמנים!

nickey

New member
מחיר הסיליקון

של מישל מרסייה הוא 50 ש"ח לא יודעת כמה שמן פשתן שלו עולה, אבל מניחה שבאותו טווח המחירים.

השתמשת בסליקון?

לדעתך הוא שווה את המחיר? פשוט אין לי הרבה כסף אבל אני חייבת לשקם את השיער לפני שהוא יחמיר, אז אם אני משקיעה שיהיה שווה את זה.

nickey

New member
אני לא ממליצה על משהו

שעדיין לא ניסיתי
יש לי אותו, ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה, ובהחלט אקנה אותו שוב לכשייגמר לי. ורצוי לגזוז קצוות במספרה, זה מאוד חשוב לבריאות השיער, אחרת הקצוות המפוצלים יטפסו במעלה השיער ודבר כזה את רוצה למנוע, נכון?

תודה ניקי!

נראה לי שאני אגזור בבית קצוות, כי במספרה לוקחים לי כסף כמו על תספורת שלמה, אני אלך לקנות היום את הסליקון, המון תודה!!

nickey

New member
בכיף../images/Emo13.gif

ורק רצוי שתיזהרי כשאת גוזזת, עוד לא נולד הבן אדם שיכול לראות בצורה מושלמת מה יש לו מאחור אלא אם כן הוא מסתבך עם עצמו מול המראה
וכמובן להיות עם שיער חפוף ורטוב!

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. האם הסליקון המתאים לכך הוא בספריי (כמו דיאודרנט) או בבקבוק (כמו קרם)? בספריי. 2. איזה סליקון מומלץ? אני ממליצה על הסיליקון של מישל מרסייה. 3. אותו כנ"ל של 1 לגבי שמן פשתן אממ.. לא ממש ספריי, זה יותר כמו משהו לחיץ וכשאת לוחצת יוצא השמן.. קשה להסביר. 4. איזה שמן פשתן מומלץ? אני לא חושבת שיש פה מומלץ ולא מומלץ. אם את הולכת לפארמים לא נראה לי שתמצאי.. אני מציעה לך ללכת לחנות למוצרי שיער או האפשרות היותר פשוטה פשוט למספרה. כמעט בכל מספרה מוכרים שמן פשתן איכותי. 5. איפה מומלץ לקנות אותם ובאיזה מחירים? שוב, את השמן במספרה ואת הסיליקון בכל פארם יש.. 6. באיזה שלב של הפאן אני שמה כל אחד מהם? אחרי שאת מסיימת את הפן את שמה קצת שמן פשתן על הידיים ומורחת על השיער.. לסיום את מסרקת ומשפריצה קצת מהספריי סיליקון. בהצלחה

אווו אני מתרגשת!

קניתי את הספריי סליקון של מישל מרסייה וגם את השמן פשתן שלו...אני מחכה לעשות כבר פאן...איזה מתלהבת אני...

אהה ועוד משהו חשוב! הנחה!

מצטערת כל פעם אני נזכרת בעוד משהו -היה מבצע -קניתי שופרסל ביג (ליד טירת הכרמל/מת"מ) והיה לי הנחה של 15 שקל. ז"א בספריי סליקון של מישל מרסייה שעלה 50 ש"ח במקור (בסופר פארם עולה 53!) - עלה לי בסוף 35 ש"ח. והשמן ארגן בתוספת פשתן גם של מישל מרסייה שגם עולה 50 ש"ח במקור (בסופר פארם עולה יותר, לא זוכרת כמה) גם עלה לי 35 ש"ח -איזה מבסוטית אני!! אבל חשוב לבדוק שיש את המבצע/הנחה כי אני גיליתי למשל רק אחרי ששילמתי כשראיתי שהחשבון פחות ממה שחשבתי -יזה כיף הפתעות כאלה! ועוד שאלה מטומטמת... למי שיש את השמן ארגן-פשתן -מה ההוראות שימוש? שמו לי מדבקה ענקית של הברקוד בדיוק עלה זה. ואם יש למישהו במקרה את ההוראות שימוש (גם שם הדביקו מדבקה ענקית) לג'ל גרגרים לפנים של גרנייה (אבל עכשיו הגזמתי)...

nickey

New member
אז כנראה שמשתלם

לקנות באילת
יחי חוסר המע"מ.. אין לי את שמן הארגן-פשתן של מישל מרסייה, אבל אני מניחה ששמים כמות על היד ופשוט "מלטפים" את השיער ובעיקר בקצוות. לגבי ג'ל הגרגרים של גרנייה, שווה לך לשאול בפורום יופי וטיפוח (591) ואת לא צריכה לחכות לפאן בשביל להשתמש בסיליקון ופשתן, אני שמה אותם כמעט תמיד, כל יום לפני שאני יוצאת מהבית, כך אני מבטיחה לעצמי שיער רך ונעים לכל היום.

nickey

New member
רק באסה שמבטלים אותו

והמע"מ יחזור לאילת בינואר 2008
כך קראתי בעיתון מזמן

למעלה