סלמונלה לתינוקת בת חודשיים וחצי

אירנה36

New member
סלמונלה לתינוקת בת חודשיים וחצי

שלום,

התינוקת שלי משלשלת כבר שבועיים וחצי,
ביום רביעי הגיעו תוצאות הבדיקות והתגלה חיידק הסלמונלה.
היא אוכלת מטרנה ללא לקטוז,ואני מוסיפה לה פעמיים ביום רבע כפית של פרוביוטיקה של סולגאר.
סיימנו לתת לה דרך הפה אנטיביוטיקה אזניל במשך שלושה ימים 0.8 מל כל יום סהכ 2.4,היא במשקל של כ 5 קילו.

לפני אנטיביוטיקה שילשלה כ 6 פעמים ביום (שלשול עם תוכן) לאחר מתן האנטיביוטיקה ועד היום התחילה לשלשל רק מים!והרבה כל פעם.וללא תוכן כשלוש ארבע פעמים ביום.
היא אוכלת רגיל ומתנהגת רגיל.

דבר נוסף עד עכשיו היינו מביאים לה סימילאק והחלפנו למטרנה ללא לקטוז כבר שבוע ואנחנו ממשיכים עם המטרנה הזו(לפני שידענו שזה סלמונלה)
אני אובדת עצות בנושא,הבנתי שזה זיהום חמור.מה ניתן לעשות?

אשמח לתשובה.
תודה

סלמונלה

לילה טוב וסליחה על העכוב במתן תשובה.
ראשית זיהום בסלמונלה בגיל של בתך מחייב טיפול ואכן טיפלת באזניל אך לאור ההחמרה יש צורך בלקיחת תרבית צואה חוזרת. בנוסף הייתי ממשיך את הטיפול בפרוביוטיקה ובסימילאק ללא לקטוז אך הייתי מוסיף דייסת אורז או לחילופין משתמש במים שבושלו עם אורז כבסיס למטרנה על מנת למצק את היציאות.
בריאות רבה ולילה טוב

אירנה36

New member
סלמונלה

תודה רבה על התשובה.
דבר אחד לא הבנתי
כרגע אנו נותנים לה מטרנה ללא לקטוז (עד אז היינו עם סימילאק)
האם לדעתך להחזיר לסימילאק ללא לקטוז?אם כן אז למה?

תודה רבה

זה אותו דבר...

לא הייתי משנה לה, אם היא אוכלת מטרנה ללא לקטוז תשארו איתה (ועם הפרוביוטיקה). היה לנו בדיוק אותו סיפור, וכלכלה ללא לקטוז מאוד עוזרת. רק בריאות!

אירנה36

New member
סלמונלה

הי תודה רבה!

האם גם אצלכם היה סלמנולה עם שלשולים מיימים בלתי פוסקים?
וכמה זמן אחרי לקיחת אנטיביוטיקה עבר?וכמה זמן סהכ היה כל הסיפור הזה?

כמה פעמים ביום נתת פרוביוטיקה לאוכל?
תודה!

זה פשוט נראה לי כמו נצח..:(

המשך

מטרנה ללא לקטוז=סימילאק ללא לקטוז אין צורך להחליף. יש לתת לחודש לאחר תום השלשולים ורק לאחר מכן לחזור לכלכל רגילה
בריאות רבה

אירנה36

New member
המשך

תודה רבה!

שאלה אחרונה:)
האם זה בסדר אם סהכ אני אתן לה לאכול רק את המטרנה ללא הלקטוז במשך כחודשיים?האם זה נקרא כלכלה תקינה לגיל של לשלושה חודשים.?

תודה רבה!!

למעלה