סלנג של חנונים

גיל14

New member
סלנג של חנונים

איזה דוגמאות יש לכם למילים או ביטויים שמציינים לכם מיד שהדובר הוא חנון? לא עולה לי כרגע שום ביטוי בראש, אבל אני בטוח שאתם יודעים
אולי
Scienterrifically​
או
Automagically​
וכאלה.

MajorWinters

New member
בדיחות מהלימודים...

דימויים וכאלה... הכח שלי ללמוד קטן באופן אקספוננציאלי, ורק השעתיים בשבוע של "תורת הקבוצות" אין איכשהו מהנות- חבל רק שהן כמו נקודת אי רציפות סליקה, במערכת המעצבנת שלי. מעצבנת כמו אינטגרל משולש. וכמובן, "אין מקום בכיתה, תזוז בבקשה אלף אפס מקומות שמאלה". קלאסי.

thorondor

New member
אם כבר פיק אפ ליינס -

You make me want to be an honest man, and register all my shareware. Did it hurt when you fell out of heaven, because p=mv and your velocity after falling that far would be incredible. Girl, I wish I was your differential, because then I'd be touching all your curves. But enough about me, let's talk about mu You must've been made by Intel to be that hot! I'm attracted to you so much that scientists will begin to doubt the Theory of Relativity. You got me stuck on Caps Lock, if you know what I mean. Jedi Mind Trick: "This is the geek you're looking for." *waves hand* How about we do a little peer-to-peer saliva swapping? What's a girl like you doing in a place like this when there's a Farscape marathon on right now on the Sci Fi channel. You must be Windows 95 because you gots me so unstable כל הקרדיט לאורי "זרמושקה" לאוטרבך.

Theherod

New member
XD

How about we do a little peer-to-peer saliva swapping?
אני אנסה את זה על ידידה מחר

Theherod

New member
המ, תלוי איך אתה מגדיר לפלף

אם זה ביחס לכיתה שלי, כל מי שיודע איך להשתמש במילה "לגיטימי" הוא לפלף
המ, "גזעי" זה לפלפי. להשתמש במונחים כמו "במונרכיה קונסטיטוציונית" זה לפלפי למדי. אם אתה מחפש גם מונחים אנטי-לפלפיים-"ספיחולוגיה" (עיוות של פסיכולוגיה. כל הפרחות עושות את זה בבגרויות, הן לא רוצות להרחיב "טמטומטיקה").

superot

New member
המ... מאיפה להתחיל?

סופרפוזיציה, אסכמת, צירוף לינארי, רציף, בדיד, אינווריאנטי... וכל מילה אחרת שאי פעם נשמעה בהרצאה/תרגול כלשהם. "באסכמת על כל היום יצא שלמדתי כולה שלוש שעות..." "חבורה של בוזונים! שמישהו יתנהג כמו פרמיון, לשם שינוי!" "למה את בחורה כל כך שלילית?" - "כי נתתי טרמפ לכמה אלקטרונים בדרך" וכמובן... may the dp/dt be with you!

noname202

New member
נממ..

אצלנו לפחות.. משתמשים בכל מיני מילים [כימרה, אצטבולריה] משיעורי ביולוגיה בתור קללות ;[ :$ זה ממש נחמד, תנסו!

למעלה