סלנג?

סלנג?

יש המון סלנג מיני. אתם משתמשים? (אני מניחה שזה מיועד לאנשים היותר צעירים כאן) אני אישית משתמשת יותר מדי בביטוי "על הזין שלי" למרות שפעם אחרונה שבדקתי יש לי ואגינה. Go figure. שפה היא עניין כ"כ אישי לפעמים. נדמה לי לעתים שאני באמת מחלקת את המלים שלי בסלקטיביות, אין הרבה מקומות שאני מרגישה נוח להשתמש בכל אוצר המלים שלי חוץ מאשר כשאני יושבת וכותבת לבד וללא לחץ. אבל זה לא קשור לסלנג. או למגע. אוף. אני מרגישה קצת מטופשת, אבל זה חסר לי כרגע נורא. פפףף. אז אם לא נחשיב את "סעמק", מי כאן לא מרגיש מוטרד מכל הקללות שנוחתות על אוזנינו כל פעם שמוציאים את האף מהבית?

p019

New member
מתרגלים לא לשמוע קללות

אם כי לפעמים אני מגיבה - כמו - אם אשה תגיד לי "על הזין שלי" - אני יענה - אבל אין לך.

כן

אבל "על הזין שלי", זה כיף, לא יודעת, כל פעם אני חושבת על בחורים שהיו אומרים את זה ואיך זה הביך אותי.. נו טוב.

korpiklaani

New member
אני מתרחקת מזה- ממש לא נעים לי

להיות בחברת האנשים שבשפה היומיומית שלהם- הם מנבלים את הפה.

גם אני בד"כ

אני לא מדברת על ערסי-רחוב, אבל יש דברים של אחד משתמש בהם, כמו למשל לתאר סרט בתור "משהו-משהו בן-זונה". לא יודעת, השימוש בזונה בתור קללה נשמע לי כ"כ מטופש...

משתמשת ברמה סבירה

לפי מי שאני מדברת איתו, ואיך שאני מכירה את הדיבור שלו. אני מאוד לא אוהבת דיבור מתובל בקללות, אז בכל מקרה יהיו ממש מעט כאלו. הביטויים המיניים פשוט מאבדים כל משמעות. הרי אם אומרים "כוס אמכ", לא באמת מתכוונים לאיבריה המוצנעים של אמא של מישהו, אלא להבעת תסכול. אז גם ביטויים שהמשמעות המינית שלהם יותר ברורה, מאבדים אצלי את המשמעות המקורית, ואז פחות מביך להשתמש בהם. חברים לימדו אותי להיות ככה. כשלא השתמשתי בביטויים כאלו, הסתכלו עליי מוזר, לא כעל א-מינית אלא כעל ביישנית פריג'ידית, אז למדתי to talk the talk כדי לא להסתבך עם הסברים וסטיגמות. למזלי, הסביבה שלי בקושי מקללת או משתמשת בסלנג בוטה.

Limbonic Art

New member
הקללה הכי גסה שאני משתמשת בה

היא בנוסח ילדותי כגון "דביל" "חתיכת גויאבה" "נעל!" ושטויות אחרות
אנשים שמכירים אותי יודעים שלידי עדיף לא לקלל, כי אני עצבנית סופר

איזה קטע

איך אנשים נרתעים מאנשים שמנבלים את הפה... אבל האמת נראה לי שאני מייצגת פה את הדור הצעיר, ומה שאתם מחשיבים לניבול פה הוא לא באמת ניבול פה והרבה פעמים לא תופסים את זה כמו שצריך. אבל האמת שלאט לאט אנחנו מוצאים מילים שהם לא קללות אבל הכוונה שלהם זהה, זה יותר טוב?!

תסתכלי ברשימת קשר

את לא היחידה כאן מתחת ל20. ולמצוא תחליפים קללות לדעתי זה נהדר. אני מוצאת את זה מביך ומטופש להשתמש במילה "זונה" על כל צורותיה בדיבור היום-יומי.

למעלה